Egy éven belül két missed ab-om volt. Olyan történetekre lennék kíváncsi akik szintén így jártak és tovább mertek-e próbálkozni?
Nekem is egy éven belül volt két missed ab, tavaly áprilisban és decemberben. Most újra babát várunk, progeszteron pótlást most kaptam először, és egyelőre minden vizsgálat szerint jól van, szépen fejlődik, és már vidáman rugdos.
Remélem, a szülés során sem lesz semmi gond, de arról még nem tudok nyilatkozni.
25 hkm
Nekem 7 éve volt 2 missed ab-om. Utána született 1 kisfiam.
Most szeptemberben megint lett egy missed ab. Már ebben a hónapban próbálkoztunk. Jövőhét vasárnap kiderül, hogy sikerült-e.
Ne add fel.
Viszont érdemes megnézetni a pajzsmirigyed és inzulin rezisztenciát.
...és a trombophiliát is nézetni kellene.
Sajnálom ami Veled történt, kitartást. Mihamarabbi babásodást :)
2014 áprilisában missed ab, novemberben a 16.heten elfolyt a magzatviz es megmutottek. 3 hónapot akartam várni, de aztan lett egy epehólyag mutetem 2015. márciusban. Júliusban lettem terhes, 40 evesen. Idén áprilisban született a kisfiam. Testvért is szeretnénk. 😊
A harmadik esetben szedtem Utrogestant, ahogy pozitív lett a teszt, azonnal.
Hajra!
Köszönöm a sok történetet nektek, jó olvasni a sikereteket és, hogy volt bátorságotok tovább folytatni az nagy bátorságra vall.
A kezdő kérdésben nem írtam, hogy már van egy kislányom. Akinél nem volt semmi gond, 3 éve szültem. Nagyon szerettünk volna kistestvért csak most ledöbbentünk ezen a sikertelenségen egymás után kétszer is.
Nem tudom feladjuk-e az álmunk vagy merjük tovább folytatni.
Az orvosom azt mondta minden lehetséges vizsgálatra el fog küldeni, még nem tudom mi lesz majd a beutalókon.
4 terhességből van egy gyermekem, ő a 2.-ból született. Előtte, utána volt korai vetélésem, az utolsó terhességemnél más volt a baj (de inkább nem írom le, nem akarok senkit ijesztgetni).
A lényeg, hogy sose derült ki, mi okozta a vetéléseket, progipótlást is kaptam mindegyiknél, nem számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!