Baj van vagy csak túlaggódom? (többi lent)
Figyelt kérdés
2,5 hete teszteltem halvány pozit. Múlt héten elkezdtem barnázni. Az utolsó mensim aug. 13-án volt meg,de a doki szerint max. 4 hetes lehet a terhesség. Csak rutascorbint írt fel,semmi mást nem mondott,mivel ilyenkor még nem nagyon lehet mit csinálni. Viszont a barnázás nem múlt el és hol erősebb(sötétebb),de mindig megvan halványan. Olyan,mintha a tüneteim is fogynának,csak picit görcsölök néha,meg fáradt vagyok. Nagyon aggódom,mert pénteken kell visszamennem a dokihoz. Az előző terhességemnél semmi ilyet nem tapasztaltam...2016. okt. 3. 14:06
1/6 anonim válasza:
Ha barnázol,menj vissza hamarabb,még csak hétfő van. Hátha csak egy kis hormonpótlás kell.
2/6 anonim válasza:
Progeszteron pótlást kellett volna adjon. Nekem egyszer volt egy barna pötty a WC papíron. Én nem paráztam,2 napra rá volt időpontom ott megemlítettem és a doki jól lecseszett,hogy máskor azonnal ügyelet. Megnézett,mindent rendben talált és azonnal írt progi pótlást+rutascorbint. Szóval én mennék az ügyeletre a helyedben és addig el nem jönnék még nem néznek meg és nem adnak progeszteront.
3/6 anonim válasza:
A barnázás sosem normális. Főleg, ha már hosszabb ideje fennáll.
Lehet valamit csinálni, ilyenkor progeszteron pótlást szoktak adni, mert az esetek nagy részében az a baj oka.
Ha ez a doki, akinél voltál, nem híve ennek, akkor hozzá hiába mész vissza. Keress egy másik orvost, de viszonylag gyorsan. Most minden nap számít.
4/6 anonim válasza:
Ne így legyen, de sajnos én is így jártam. Az utolsó mensim aug 2-an volt meg, 8. hét vége felé járhatok, pénteken lesz a műtétem. Az elejétől kezdve barnáztam, kaptam utrot, de hiába. Sajnos a baba nem fejlődött tovább :( de nektek kitartást, és a legjobbakat!
5/6 anonim válasza:
Nem aggódod túl!Nekem is barnázással kezdődött,aztán véreztem rá két napra.Mentem az ügyeletre,ez mult péntek volt.Azt mondta nőtt a petezsák,de van egy vérömleny a méhembe.Most hétfőn megint véreztem reggel.Elmentem a dokihoz,ők is azt mondták h fenáll a vetélés veszèlye.Ki is írtak,hogy feküdni kell.Haza jöttem,feküdtem.Mikor felálltam elöntött a vér.A hasam nem görcsölt.Mentőt hívtam,este már meg is műtöttek,mert sajnos elment a baba.Tehát a vérzés nem mindig rossz,de sajnos legtöbbször nem jót jelent.
6/6 anonim válasza:
én is így voltam tavasszal :( barnázás... néha kis görcsök... sajna be kellett fejezni a terhességet :( próbálkozunk azóta, de egyenlőre semmi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!