Vetélés során keveredhet a magzat vére az anyáéval? Ha pl az apa RH+ az anya RH- es a magzat esetleg RH- volt? Okozhat ez a továbbiakban gondot?
Szia! Csak egy ötlet: ha elmész vért adni, ott megnézik a vércsoportodat. Ha van a környéketeken bármilyen véradási lehetőség, menj el, és ha neked nem is mondják meg, akkor kérdezz rá, vagy lesd le, a tasakra mit írnak!
Nem tudom, nálatok hogy működnek/működtek a dolgok, de Magyarországon réges-régen, mikor én születtem, még a gyerekegészségügyi kiskönyvembe beírták a születésem után a vércsoportomat. Manapság már nem nézik nálunk se automatikusan. Ha valamilyen régi kórházi papírt elő tudsz keríteni a születésed környékéről, lehet, hogy te is találsz adatot a vércsoportodról. Ha kiderülne, hogy Rh+ vagy, akkor tovább nem kellene agyalnod.
2 vagyok meg a 3as.
Valahogy gondoltam nem leszel rh 0 negativ.
Tudom hogy örülsz, de hidd el az ilyenre figyelni szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!