Mikortol szamitsam a ciklus kezdetet a vetelestol vagy a missed ab mutettol?
Szerintem a mutettol szamitsd.
Nekem is úgy volt áprilisban, hogy már napokig ment a vérezgetés, mire elvégezték a műtétet.
Megvártam az első mensit, utána már nem védekeztünk, a harmadik ciklusban jött össze újra. Most minden rendben, 16 hetes a baba.
Tudod a vetélések okait? Én már elmennék vizsgálatra. Egy vetélés lehet véletlen, de kettő?
Most persze, hogy minél hamarabb újra babát szeretnél, még nagyon friss a fájdalom és a veszteség. Sok erőt ennek az elviseléséhez!
De fontold meg, hogy utànajársz a dolgoknak.
Kedves utolso elotti gratulalok. Nekem a mutet utan kb 3 napig volt verzesem az is nagyon keves es azota inkabb pici barnazas van de szinte semmi. Hat kivancsi vagyok az elso rendes mensit mindenkeppen megvarom es utana meglatjuk mikor sikerul. 2 het mulva megyek megint kontrollra es megnezik mi lehet a baj talan progeszteron alacsony ezzel mar volt korabban problemam. Ebben az evben meg utoljara adok eselyt a babanak es ha nem sikerul jovore mar nem akarok probalkozni nem vagyok mar fiatal sajnos😔
3 eve varunk ra tavaly ez a veteles es ra 1 evre most sikerult es ez a baba sem maradt velunk. A ferjem mar feladna de en nem tudom meg ezt a 3 honapot meg megadom magunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!