Vajon érdemes próbálkozni, vagy még várni kell?
Én nekem ugyan ez volt, 3.an jott meg a mensim, es mostmár próbálkozhatunk. 22.-en volt peteérésem, ovu tesztet csináltam.
En is felek egy kicsit, de en hiszek az orvosnak, hogy ettől nem lehet baj! :)
Szia. Én ugyan így voltam, mint te. Annyi különbséggel, hogy nekem a 10. héten volt a műtét, és az én orvosom 3 hónapot javasolt. Nekem az előtt se volt rendszeres menzeszem soha így műtét után nekem fel se tűnt szinte az 5-6 napos eltérések.
A javasolt 3 hónap letelte után, úgy döntöttünk megpróbáljuk újra. DE. Semmire nem figyeltünk. Abba hagytam a terhesvitamin szedését, nem csináltam ovu tesztet, teákat se ittam. Teljesen semmire nem figyeltünk, csak egymásra, és akkor mikor csak kedvünk volt.
A következő menzesz már nem jött meg. Először nem is foglalkoztam vele, -ahogy írtam az elején nem volt rendszeres soha- , de amikor már émelyegtem, akkor gondoltam, hogy itt bizony van valaki. Tényleg volt. Azóta 7 hónapos, teljesen egészséges kisfiú. Probléma mentes terhesség volt.
Neked is ezt kívánom. Próbálj megnyugodni.
Mihamarabbi babásodást kívánok.
Kedves első hozzászóló, neked nagyon nagyon szorítok!
Kedves második hozzászóló, neked meg gratulálok és köszönöm, reményt adtál, lelkes vagyok és megnyugodtam,hogy neki lehet kezdeni :D Már kezdtem félni,hogy komoly gondok lesznek, de akkor így most megnyugodtam :D
Szerintem is kezdjetek neki nyugodtan. :)
Én a 22. hétben veszítettem el a babámat, akit megszültem és nekünk 3 ciklust javasolt az orvos. Mi ezt betartjuk, és decemberben belevágunk újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!