Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Van remény, ha ilyen pontosan...

Van remény, ha ilyen pontosan visszaáll a ciklus?

Figyelt kérdés
4 héttel ezelőtt volt a vetélésem, utána meg kellett szülnöm a babánkat. Az orvosom azt mondta, hogy kb. 4-6 hét múlva fog megjönni a menstruációm. A ciklus.hu oldalon évek óta vezetem a menstruációmat és ott úgy kalkulált a gép, hogy október 18-án kell először megjönnie. Nekem szépen meg is jött okt. 19-én. Ennek most nagyon örülök, mert korábban is ennyire pontos volt minden. Ezek szerint a méhemben rendeződtek a dolgok? Reménykedhetek, hogy újra gyorsan meg fog foganni a kisbabánk? (3 hónap szünet után persze)
2014. okt. 20. 15:43
 1/5 Margit84 ***** válasza:
Szerintem igen! Nekem vetélés kezdődött, műtéttel fejezték be januárban. Pontosan 28 napra jött meg, mint ahogy a nagykönyvben írják. Mintha nyomtak volna egy resetet a szervezetemben. Kivártuk a 3 hónapot, és utána egyből sikerült összehozni a kislányunkat. Most már csak reménykedek, hogy nem lesz semmi gond (ma töltöttem a 29. hetet).
2014. okt. 20. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem soha nem volt rendszeres a menzeszem, a baba is nagyon nehezen jött össze. 3 év után mégis terhes lettem, sajnos ő nem maradt velünk.Elvetéltem, majd amikor túl voltunk a szokásos 3 hónapon, a következő menzesz már nem is jött meg. Bizony, rögtön terhes lettem. Teljesen egészséges kisfiunk lett. :) Neked is ezt kívánom.

2014. okt. 20. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van! Nekem is szép 28 napos ciklusokkal folytatódott vetélés után, 3 hónap pihi után 4 hónapig kellett még próbálkozni, hogy összejöjjön a babánk, problémamentes terhességem és szülésem volt és itt szuszog rajtam a baba. Neked is sikerülni fog!
2014. okt. 20. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Májusban vetéltem 24 hetesen, és most vagyok 5 hetes. Nekem is hamar beállt.

Reménykedhetsz, igen! ;)

2014. okt. 20. 16:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Örülök a biztató válaszokat! Köszönöm szépen! :)
2014. okt. 20. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!