El fogok vetélni, igaz?
Ma voltam dokinál. Utoljára augusztus 1-jén jött meg a vérzésem, a ciklusaim 32 naposak. Pénteken tszteltem pozitívat, szerda óta van hányingerem. Sajnos sokat görcsölök, nyilall a hasam, hányingerem van és feszülnek a melleim, mellette sárgás barnás hüvelyváladékom van. Doki nem vizsgált erősen, mégis fáj még mindig.
A lelet borzasztó: 5 mm-es (!!!) petezsákra suspect képlet, mely körül keskeny folyadék sáv húzódik.
Diagnózis: O2000 Fenyegető vetélés.
Felírtak napi 3x1 100 mg-os Utrogestant. Kiváltottam és bevettem ugyan, de gondolom már úgyis mindegy. Nagyon pici az az 5 mm-es petezsák 6-7 héthez képest. Készüljek lélekben a tisztító küretre? :((
Szia Kérdező!
Mi újság veled?
Nagyon rég nem írtál magadról:)
Sziasztok!
Köszönöm a sok törődést. Kétszer voltam kórházban fenyegető vetélés/koraszülés miatt, de még egyben vagyunk. 32. heti UH alapján már 1560 gramm körül van a súlya. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!