Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ti mivel töltöttétek ki a...

Ti mivel töltöttétek ki a missed ab utáni várakozós hónapokat? Készültetek valahogy új babára?

Figyelt kérdés

Két orvos is 3 hónap pihit javasolt legalább mielőtt újra próbálkozhatnánk. Tudom, hogy gyorsan el fog telni valószínűleg, mégis azt érzem, hogy addig is annyira szeretnék csinálni valamit, tenni a babáért - túl azon, hogy rendesen étkezem, sportolok.

Amikor megtudtam, hogy elment a baba, leálltam az Elevittel, amit majd két hónap múlva kezdenék újra. Ezen kívül gondoltam gyógyteázásra, de nem értek hozzá: van, amelyik ilyenkor jótékony hatású?

Annyira megszoktam az elmúlt hónapokban, hogy minden mozdulatom, gondolatom a babáé volt, hogy most ez az űr az, ami a legjobban megnehezíti a továbblépést.

Más is érzett ilyet? Hogyan lehet ezt az űrt úgy betölteni, hogy ne pótcselekvésnek érezzem, amit csinálok?

Köszi előre is a válaszokat!

2016. szept. 5. 14:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Gratulálok a picihez, remélem, a továbbiakban is minden rendben lesz veletek!
2016. szept. 5. 15:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

spontan veteles 11 hetes utan az orvos 3 ho javasolt de

nem is jott meg a kovetkezo verzesem a veteles utan kb 3 hettel teherbe estem egeszseges 4 kg fiut szultem majdnem 42 hetre

2016. szept. 7. 11:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Neken februarban volt missed abom 22hetesen azota nem esek teherbe
2016. szept. 17. 11:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves 13#-as válaszoló! Lehet tudni,hogy mi okozta a bajt nálatok?Én 23 hetesen vesztettem el a babánkat,még nincs konkrétum.
2016. szept. 17. 21:16
 15/15 anonim ***** válasza:
januárban volt missed ab, azota teljesen ki vagyok mert nem sikerül, ma már munkába sem mentem mert megjött megint, darabos a mensim mindig és nagyon kevés a mennyisége a doki nem tud rá mit mondani, már uj állásinterjun is voltam mert egyszerüen ugy érzem bedilizek...pedig küzdök folyamatosan de még sem jön össze, mindig barnázgatok aztán megjön, azelött sosem barnáztam:(
2016. okt. 21. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!