Ti mivel töltöttétek ki a missed ab utáni várakozós hónapokat? Készültetek valahogy új babára?
Két orvos is 3 hónap pihit javasolt legalább mielőtt újra próbálkozhatnánk. Tudom, hogy gyorsan el fog telni valószínűleg, mégis azt érzem, hogy addig is annyira szeretnék csinálni valamit, tenni a babáért - túl azon, hogy rendesen étkezem, sportolok.
Amikor megtudtam, hogy elment a baba, leálltam az Elevittel, amit majd két hónap múlva kezdenék újra. Ezen kívül gondoltam gyógyteázásra, de nem értek hozzá: van, amelyik ilyenkor jótékony hatású?
Annyira megszoktam az elmúlt hónapokban, hogy minden mozdulatom, gondolatom a babáé volt, hogy most ez az űr az, ami a legjobban megnehezíti a továbblépést.
Más is érzett ilyet? Hogyan lehet ezt az űrt úgy betölteni, hogy ne pótcselekvésnek érezzem, amit csinálok?
Köszi előre is a válaszokat!
spontan veteles 11 hetes utan az orvos 3 ho javasolt de
nem is jott meg a kovetkezo verzesem a veteles utan kb 3 hettel teherbe estem egeszseges 4 kg fiut szultem majdnem 42 hetre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!