Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen, munkanélküliként,...

Terhesen, munkanélküliként, mivel töltöttétek napjaitokat?

Figyelt kérdés

Pont úgy jött ki a lépés, hogy előző munkahelyemen felmondtam, közben kiderült, hogy terhes lettem, így pedig nem szerettem volna senkit átvágni, hogy csak pár hónapig legyek ott, plusz nem igazán tudtam volna letagadni sem az állapotot. Ebben a helyzetben viszont kicsit "haszontalannak" érzem magam, szeretnék én is valamit az asztalra tenni...

Aki hasonló helyzetben volt mivel töltötte napjait? Talált esetleg valami alkalmi munkát, amit ő is végezhetett? Esetleg valami hobbi?

2016. jún. 20. 09:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%

En 4 oraban dolgozom magyarul heti 2-3x max... hat miota tesom visszament gyesrol dolgozni es nem tudok atmenni hozza halalra unom magam ..:) probalkoztam keresni valami internetes munkat, de nem talaltam semmit.. parom most betegszabin van ugy hogy otthon van viszont megy az EB..... :D ugy hogy marad az unalom, tudnek menni fagyi arusnak alkalmi munkara de az izuleti betegsegem miatt nem birnam :/ :)

19hkm

2016. jún. 20. 09:18
 2/15 A kérdező kommentje:
Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. Én virággondozással, főzéssel és lakásrendezéssel töltöm a napjaim, de hiányzik azért valami esszencia... Valami, amitől tényleg hasznosnak érzem magam.
2016. jún. 20. 09:29
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Nem dolgoztam. Végig tanultam a várandósságot és a következő néhány évet. Az új végzettségemmel jobban fizető, hasznos munkát találtam. Hobbira nem maradt időm két gyerek mellett, a maradék időm a sulira ment el.
2016. jún. 20. 09:30
 4/15 anonim ***** válasza:
53%

Otthonrol dolgoztam de nem olyan sok idomet vette el. Napkozben baratnoimmel vagy a ferjemmel ebedeltem, moziba, muzeumba jartam. Vasarolgattam magamnak es a leendo gyereknek. Neteztem, nagyon sokat olvastam is. Listakat irogattam teendokrol. Nem voltam veszelyeztetett, csak a munkam otthonrol is vegezheto.

Nem szeretsz olvasni? Az remekul lefoglalja az embert. Vagy sorozatot nezni? Ha angolul nezed felirattal, akkor meg hasznos is!

2016. jún. 20. 09:43
 5/15 anonim ***** válasza:
49%

Nekem nem volt mostanában munkahelyem amúgy se. De amúgy vaterára szoktam felrakni cuccokat és abból szokott jönni pénz. Most is szoktam ezt csinálni.

Én egyáltalán nem szoktam unatkozni. Van amikor lemegyek boltba. Van sok kis állatom: hörcsögök és papagájok. Róluk kell gondoskodnom. Minden nap főzök meg néha szoktam takarítani is. Meg gyakran netezek, sokat olvasgatok, főleg most van mit tanulnom még mert első babámat várom és szeretnék felkészült lenni rá. :) Élvezem az állapotomat.

Amíg nem voltam terhes akkor meg sokat züllöttem, azaz sokat bulizgattam, de most ennek vége. :)

Csakis a kisbabámra koncentrálok és nagyon boldog vagyok hogy végre nekünk is lehet családunk! Férjem meg mindig hoz haza valami finomságot, gyümölcsöt is nekem meg mostanában szép virágokat az asztalra. Sokkal boldogabbak vagyunk most, hát még ha majd megszületik a babánk!

Óriási fordulat ez a mi életünkben!

11+1 hkm

2016. jún. 20. 09:46
 6/15 anonim ***** válasza:
53%

Annyira untam magam, hogy egyszeruen hihetetlen. Elkezdtem horgolni, amit a mai napig imadok, viszont 3 honapja nem horgoltam. A babam 4 honapos.

Sorozatoztam, Sims 3, kesobb sims 4-eztem, de 23+ kgt hiztam:( nagyon utaltam a semmittevest, nagyon szerettem volna dolgozni, de en majusban estem teherbe, nem tervezetten, es augusztusban volt az utolso egyetemi vizsgam, utana mar nem vettek fel sehova dolgozni. Na mindegy, depresszios is lettem a semmittevesben, mivel az azelotti eletem igy nezett ki: jogiegyetem, diakmunka, edzes heti 6x. Tehat nem voltam az az unatkozos fajta, sosem birtam a semmittevest! Miota megszuletett a babam minden jobb:) lassan 5 honapos.

2016. jún. 20. 09:54
 7/15 anonim ***** válasza:
51%

A cég ahol voltam felszámolás alatt volt,így már 2 hónapos terhesen táppénzre vetettem magam,szóval nem dolgoztam.

Nem nagyon unatkoztam,mondjuk én mindig el tudom foglalni magam,szeretek olvasni,sorozatokat néztem,főztem,takarítottam,készültem a babám érkezésére.

2016. jún. 20. 10:14
 8/15 A kérdező kommentje:

Hú, de örülök a hozzászólásaitoknak!

A vaterázás jó ötlet, régebb én is gyakran adogattam el ott cuccokat, de aztán később a munkahely miatt nem volt időm aktívan foglalkozni vele. De most újra felveszem a kesztyűt! :D

A sorozatnézés is jó ötlet, annál is inkább, mert az utóbbi időben kiestem az angol-gyakorlásból. Esetleg van valami jó sorozatötletetek? :)

2016. jún. 20. 10:17
 9/15 anonim ***** válasza:
52%

Én se dolgoztam, tanultam amikor terhes lettem, de aztán vészes hányás miatt nem tudtam bejárni, és kirúgtak a sok hiányzás miatt. Szóval kb a 6. héttől itthon vagyok. Sorozatokat nézek, vásárolgatok (most már hogy nem hányok és ki tudok kelni az ágyból), sütit sütök, informálódok hogy hogyan is megy a gyed/gyes/stb, jófogáson vásárolgatok, olvasok, takarítok. Ha lett volna erőm hozzá, megpróbáltam volna megtanulni egy új nyelvet is, de annyira problémás terhességem van, hogy nem sok energiám van már. Nagyon nehéz volt az elején is a hányás miatt, de most a végére más problémák jöttek elő, amik ugyan olyan rosszak. Alig várom már a végét.

31hkm

2016. jún. 20. 13:07
 10/15 anonim ***** válasza:
51%
Én sorozatokból a nyomozósokat szeretem, a gyilkos elméket néztem, meg az odaátot, szintén angolul. mindkettőből van 11 évad, szóval egy darabig eltart amíg a végére érsz :D
2016. jún. 20. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!