Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kérdésem csupán költői.. elég nehezn fogom fel, ami történt.

Július végén nem jött meg a menstruációm. Vettem egy tesztet, és kiderült, hogy babát várok. Először döbbenet, mert egyáltalán nem terveztük (40 éves vagyok, a férjem 43 és már van egy 3,5 éves kisfiunk), de aztá persze örültünk. Voltam a céges dokinál (az én orvosom szabin volt), aki megállapította, hogy a mérete alapján kb. 7 hetes.

Aztán mi voltunk nyaralni, és ma elmentem a saját orvosomoz, ahol megállapították, hogy a baba kisebb, mint kellene, de a nagyobb baj, hogy nincs szívhang.. :( Holnap reggel megyek a kórházba, hogy újra megnézze.

Valaki járt már úgy (és előre elnézést a bizarr, megrázkódtató kérdésért), hogy megállapították, hog ynincs szívhang, majd másnapra lett...?

2016. aug. 31. 21:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Erőt neked a továbbiakhoz!
2016. szept. 1. 15:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon sajnalom ami veled tortent sajnos en is ateletem ezt a napokban. En sem vagyok mar fiatal 38 eves vagyok es en is most vesztettem el kedden a babam. 9 hetes voltam es 7 hetesen mar nem volt szivhang es kisebb volt a merete. Hetfon meg egyszer megneztek es meg kisebb lett szivhang nelkul de nekem kedden beindult a veteles itthon. Most kezdek mar jobban lenni de en is nagyon kivagyok nem tudom szeretnek e meg babat. Remelem hamar megerosodsz testileg es lelkileg minden jot kivanok neked!
2016. szept. 2. 05:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Minket ez megerősített abban, hogy szeretnénk még egy kisbabát. Próbálkozunk majd még, amint lehet. Ne add fel! Bár ilyenkor nagyon nehéz, de bízni kell abban, hogy legközelebb sikerülni fog!
2016. szept. 2. 09:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy csak az a baj, hogy tavaly volt egy masik vetelesem 5 hetesen es azota nem jott a baba csak most es az is igy vegzodott. Ezert vagyok bizonytalan mert mar nem tudnam ezt megegyszer elviselni:( Nektek nagyon drukkolok remelem hamar sikerul es minden rendben lesz!
2016. szept. 3. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!