Mi történhetett? Volt aki ilyesmit tapasztalt? Mi történt? Elmehet a baba? Volt akinek ilyen után minden rendben volt?
Feleségem ma hajnalban került kórházba alhasi fájdalmakkal,hányingerrel.7 hetes 5 napos terhes.Elmondása szerint szúrt a hasa nagyon és nagyon hányingere volt,hányt is és nagyon sápadt az arca,de más nem.Bevittem a kórházba(mivel a dokit hiába hívtuk volna azt mondta szerinte ez nem sürgős eset,majd elmúlik ne "majrézzunk".Ha mégsem vagy vérzik,hívjunk mentőt.).A kórházban hiába kérdezem az orvost,az ápolót senki nem mondott semmit a vizsgálatok után hanem elhajtottak haza mondva "Ha valamit tudunk vagy valami történik értesítjük".Úgyhogy elküldtek haza a pics*ba szépen szólva.
Kétségbeesésemben a neten kezdtem keresgélni,de rosszabbnál rosszabb dolgokat találtam,aludni képtelen vagyok.
Kérem olyan írjon,aki tapasztalt hasonló fájdalmakat és mondjátok el mi lett a vége!
Volt egy terhesség már amit elvesztettünk ikrekkel,nem szeretnénk újra...
Pedig sanszons,hogy vetélés. Nekem is ìgy kezdődött,fàjdalom és hànyunger,hànyàs. Aztàn vérzés. Ha ez nincs akkor azért van remény.
Baràtnőm pl görcsökkel kòrhàzba került,de semmi baj nem volt a babàval.
Kitartàs és szorìtok,hogy minden rendben legyen.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és hogy drukkoltok!
Az orvos szerint minden rendben van,a picinek erős kis szíve van,stram baba,nem lát semmi problémát.Valami téves riasztás lehetett,én meg már komolyan kikészültem.Köszönöm mindenkinek a kedvességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!