Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hogy lehet ezt feldolgozni?

Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Az első babánkat 7 hetesen veszítettük el, nem fejlődött :( ma pedig mentünk 9 hetes ultrahangra és nem élt a pici, mind a 2 missed ab- vel lett befejezve. Első baba áprilisban második ma.... Ezt nem lehet feldolgozni :,(

Mikor sikerül végre nekem is egy egészséges kisbaba :,(

2016. aug. 16. 20:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen most el fogom engedni ezt a baba dolgot és egyenlőre nem is akarok most a csalódás miatt :( párommal könnyebb lesz feldolgozni. Segítünk majd egymásnak. Neki is elég nehéz most.
2016. aug. 17. 10:36
 12/17 anonim válasza:
Nekem 2 missed abom volt és aki ezen keresztül ment az tudja , hogy borzalmas ezt megélni. Feldolgozni szinte lehetetlen de túl lépni valamilyen szinten túl lehet és túl kell.Ez csak rajtunk múlik , hogy mennyire akarjuk az őrületbe kergetni magunkat a halott elvetélt magzatunk emlékével! Viszont érdemes a jövőbe tekinteni bármilyen nehéz is mert mindig van esély és remény. Amíg a lehetőségek nem fogytak el nem szabad feladni. A fogadott dokimnak mi mondtuk , hogy írjon már fel progesteront mire nagy nehezen felírta. És nagyon úgy fest, hogy bejött a rámenősségem hiszen már a 19 hétben vagyok.ha az egyik doki nem írja fel menni kell egy másikhoz mert ezek nagy többsége úgy van vele hogy najd a következő egészséges lesz meg még fiatal még összejöhet.Kitartást kívánok!
2016. aug. 18. 12:04
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen ebben bízom, hogy egyszer sikerülni fog nekünk is, amúgy én szedtem progeszteron hormont 5. Héttől, itt sajnos nem ezzel volt a baj ... :( de elmegyünk genetikai vizsgálatra és meglátjuk de azt sem most hanem majd később... :( neked pedig kívánom, hogy minden rendben legyen :)
2016. aug. 18. 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Első és legfontosabb: előbb gyere helyre lelkileg, mert nem tesz jót a magzatnak, ha rosszul érzed magad. Ezt pszichiáter szakorvossal lehet elősegíteni. Ha úgy adódik, olyan gyógyszereket fogsz kapni, amik a magzatra és a fogamzóképességre nincsenek hatással (igen, vannak, pszichiáter vagyok). Emellett nagyon fontos a pszichoterápia is. Kulcsfontosságú az is, ugyanúgy, mint a gyógyszer.

Miután összeszedted magad, genetikai vizsgálat mindkettőtöknek, neked még egy endokrinológus. Aztán érdemes konzultálni egy dietetikus szakorvossal is, mert könnyen lehet, hogy valamit a szervezeted nem tud biztosítani, mert hiány van.

Össze fogtok állítani állítani megfelelő étrendet.

Ha minden klappol nálad lelkileg-fizikailag, akkor érdemes meggondolni, hogy a párod megtermékenyítőképessége rendben van-e. Neki egy nagyon alapos andrológiai, endokrinológiai vizsgálat segíthet.

2016. aug. 19. 16:13
 15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy köszönöm szépen, hogy ezt így leírtad valószínű keresni fogok szakembert aki segít feldolgozni és tisztába tenni kicsit a dolgokat, mert úgy érzem a világ összefogott ellenem... Sajnos nagyon negatív vagyok, de változtatni fogok, hogy ne így legyen. Köszönöm a segítséged :)
2016. aug. 19. 21:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon együtt tudok érezni veled,én négy héttel ezelőtt veszítettem el a babánkat, 23 hetes terhes voltam. Még keressük az okokat, még várjuk az eredményeket...hol könnyebb,hol nehezebb,van, hogy úgy érzem megőrülök,épp ésszel ezt nem lehet felfogni. Meg kell élni a gyászunkat,a legmélyebb bugyráig,másként talán nem is megy. Én szinte bujkálok az emberek elől,mert a részvét a szemükben még nehezebbé teszi a dolgot. Nekem az orvos 1 évet mondott, hogy akkor próbálkozhatunk újra, alapból 6 hónap a várakozás, hiszen ezt fel kell lelkileg dolgozni. Minden vizsgálatra menjetek el,amit csak lehet. Találjatok rá az okokra,akkor talán némileg könnyebb lesz a helyzet elfogadása, és a jövő felépítése. Találja valami elfoglaltságot magadnak, ami segít elterelni a gondolataidat,én felnőtteknek szóló meditatív színezőt vettem,kikapcsol. Utazzatok, kiránduljatok sokat,nekem jót tesz,ha csak egy napra is,de kimozdulunk. Kitartást kívánok Nektek!
2016. aug. 29. 14:44
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :( nagyon sajnálom ami veled történt annyira borzasztó, hogy ez megtörténik a mai világban. Próbálom feldolgozni, de egy áruházban dolgozom ahol minden egyes nap terhes kismamákat látok és megszakad a szívem, hogy az én kicsijeim nem lehetnek velem :( úgy érzem a világ is ellenem van :(
2016. szept. 4. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!