Missed ab utáni genetikai vizsgálat?
Sajnos volt egy vetelesem,hol okot nemtudtak mondani,igaz korai szakaszban tortent (8het) 3 veteles utan van lehetoseg valami vizsgalatra,azt hivjak genetikainak? Vagy hogy?
En nem szeretnek 3ig eljutni . Most szeretnem magam kivizsgaltatni 1 utan. Hogy megy ez? Hol kell ezt kerni,nogyogyasznal? Es ott pontosan mit neznek? Valaki ha leirná reszletesen nagyon hálás lennek :)
Én kivizsgáltattam magam saját pénzen, beutalók nélkül (mivel nem adtak, meg kellett volna várni a hármat).
megírom priviben, miket nézettem meg és hol, vannak árak is, helyek is, orvosok is, mindenféle.:)
teljesen felesleges penzkidobas
Tobb mint 20 ezer genetikai elvaltozas van ami nem szurheto ezen kivul meg tobb ezer anatomiai hiba ami miatt elvetel egy kismama.
Korai veteles a szervezet vedekezese a beteg eletkeptelen terhesseg elllenm.
Es oszinten ha tudod hogy mit tudom en trisomie 34 volt jobban fogod magad erezni? mert gyogyitani nem lehet se megelozni se kezelni most se kovetkezo terehssegben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!