Miért nem szólt az orvos, hogyha előző terhesség a várandósság korai időszakában spontán vetéléssel fejeződött be, esetleg ez többször ismétlődött, akkor tartózkodni kell a szextől terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 00:07
11/17 anonim válasza:
KEdves kérdező :
"Engem nem érdekel, hogy te mit hiszel, és nem is a dogmáról kérdeztem, hanem egy konkrét speciális szituációról és orvosi véleményt, saját vélemények nem érdekelnek, ha nem vagy orvos, vagy nem tudsz belinkelni valamit legalább"
Ha orvosi véleményt akarsz hallani, akkor lehetséges, hogy nem a gyakori kérdések oldalán kéne feltenned a választ....
Már bocs a személyeskedésért , de ezek után nem szívesen írom le a véleményem, mert nem vagyok orvos .
12/17 anonim válasza:
Elozo thanks
Ps maganrendelom van kulfoldon de ugy latom a magyar oskovulet protokolok meg mindig elnek hajra csak 60 evvel van lemaradva az eu
13/17 anonim válasza:
Azert nem mondta, mert ez nincs igy!
14/17 A kérdező kommentje:
ha egy orvos leírja a véleményét én elhiszem, hogy orvos írta, és feltételezek annyi jóindulatot a legnagyob trolltól is, hogy nem hazudja magát orvosnak, de nem kell orvosnak lenni, elég ha egy megbízható forrást hivatkoz valaki, én megtettem
2016. aug. 21. 15:59
15/17 anonim válasza:
Tudsz angolul?
Troll ? Hahaha
Buta vagy kerlek ne szaporodj kerlek...
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!