16 hetesen vetélés! VOLT VALAKI HASONLÓ HELYZETBEN?
2014 januarjaban 25 hetesen vesztettem el a kislanyom. A mai napig sirok, ha ra gondolok. Ra fel evre elveteltem.
Ra par honapra terhes lettem egy kisfiuval. Tegnap unnepeltuk az elso szulinapjat.
Gyaszold meg a kislanyodat, es utana probalj meg elore nezni.
Olellek.
Nagyon sajnálom :( Nekem a 16 héten magától indult be a vetélés (vagyis szerintem a szülés). Nekem egészséges volt a baba, csak nálam volt valami durva fertőzés /gyulladás ami megrepesztette a burkot :'(
Borzalmas dolog ez!
Még nem derült ki, mi volt a fertőzés, vizsgálják.
Részvétem mindenkinek!
Nagyon sajnálom és fogadd részvétem!
Én a 22 hetes kislányunkat szültem meg! Előtte 2-3 héttel derült ki, hogy gond van a lepényemmel. Az nem derült ki, hogy mi okozta a bajt, minden eredményem negatív lett.
Meggyászoltuk, megsirattuk, a kicsi testét elhamvasztattuk és próbáltam visszatérni az életbe. A szülés 2014. szeptemberében történt és rá 1 évre, 2015. szeptemberében megszületett a gyönyörű kislányunk.
Hosszú, nehéz út van mögöttünk és elfelejteni nem fogjuk Őt!
Te is sírj, gyászolj, beszélj ki magadból minden fájdalmat. Írj naplót, vagy egy levelet Neki! Nehéz lesz, de ne maradjon benned szomorúság. Szépen, lassan, idővel könnyebb lesz!
Nekem nem indult be a tejem, az a B betűs gyógyszer segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!