10 hetesen vérzés aztán barna folyás. Valaki volt ilyen helyzetben és szült egészséges babát végül?
5 hetesen vérzés barnázás felvàltva egy hónapig.
13 hetesen elöntött a vér,3 hét kórház.
20 hetesek múltunk minden rendben.Mivel nem tudják a vérzés okát feküdnöm/pihennem kell végig.
Kitartás
Szedtetek valamilyen hormonpótló gyógyszert is?
Nekem első alkalomnál nem irtak fel ilyet,második vizsgálatnál meg azért mert már nem sok van a 12. hétig.Meg amúgy sem tudják mitől van.
A fekvés nálatok azt jelentette hogy tényleg nem csináltatok semmit?
Köszönöm a válaszod.
Én is csak fürödni,wc-ni,enni kelek fel.
Kimélem magam amennyire csak lehet,de ma többször is barnáztam és feszülget a hasam.Csütörtökön tölteném a 12. hetet,de úgy döntöttem holnap elmegyek a 12 hetes vizsgálatra.Mert aztán ünnep és csak hétfőn tudnék menni legközelebb.Hátha már látni fogják azt is hogy mitől van még folyásom.
Első vagyok
Nekem MagneB6-ról Magnerotra kellett váltani,hormongyógyszert nem kaptam viszont vérzéscsillapítót (Dicynone) igen,amikor erősen véreztem infúzióban is ezt kaptam 2 ampullát.A kórházban magnézium infúziókat is kaptam.
Haematóma nekem is alakult ki mindkétszer a vérzés miatt.
Akkor te is megszenvedted az elejét ugy látom :(
De a lényeg hogy ti már jól vagytok.
A magne b6-al én sem vagyok megelégedve,majd mondom is az orvosnak.Nekem nem láttak hematomát,a lepényre tippelnek,de nem biztos.
Köszönöm a megosztott tapasztalatokat.
Megnyugtató hogy a vérzések ellenére is minden rendben van/volt nálatok.
Remélem mi is ilyen szerencsések leszünk :)
Egyre több és sötétebb ez a barna folyás.Ráadásul ébredés után is.
12 hetes vizsgálatra mégis csak hétfőn tudok menni.
Mit tegyek?
Lehet be megyek az ügyeletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!