Rákszűrés után másnál is előfordult enyhe barna folyás?
Figyelt kérdés
27 hetes vagyok, most voltam délután dokinál, mondjuk nagyon fájt most, nem csodálkozom hogy van egy kis barna folyásom, és úgy tudom ez normális, ugye? Nyugtassatok meg...2014. aug. 4. 19:38
1/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy bekente jóddal és az jött ki? A jód ilyen piros, vörös, lilás színű.
2/4 anonim válasza:
Nekem mikor levette mondta, hogy lehet egy kis barna folyás, de ne ijedjek meg tőle.
3/4 anonim válasza:
Nekem volt 1 napig, de nem lett ebből baj.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Amióta a 3. babámat várom azóta, akár rákszűrés akár hüvelyi vizsgálat, szinte mindig van egy kis véres aztán még 2 napig barnás folyásom. Már azon szoktam meglepődni, amikor a hüvelyi vizsgálat után nincs. Nyugi semmi gond, csak érzékenyebb és vérbővebb vagy ott lenn.
Az előző két terhességemnél nem volt ilyen, úgyhogy először engem is megijesztett ez a dolog.
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!