Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » El fog menni a kisbabám? .

El fog menni a kisbabám? .

Figyelt kérdés
Ma vagyok 6 hetes.. Franciaországban élek és itt sajnos csak a 3 hónap után küldenek ultrahangra. Ma elmentem dolgozni, mezőgazdaságban,pontosabban szőlőben dolgozunk a párommal. 30 fok korul van,a munka nem annyira megterhelő,inkabb csak nagyon fáradt vagyok,foleg miután éjszaka 3-tol szinte alig aludtam... ma délben ahogy hazajottem, már majdhogynem megszáradt véres/barnás volt a fehérnemű... ez miért van? Azota aludtam, erősebb a megjon érzés,fajdogal az anyaméhem...

2016. jún. 8. 15:52
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Mi két éve vagyunk itt a párommal, de sajnos állandó munkát nem talalunk, nagyon nehéz. Így mindig a mezőgazdaság marad ami kb 2-3 honapos melo. Ha van más akkor megyunk oda de azok is max 2 honaposak, szóval folyamatos munkaviszonyunk nincs sajnos.

Párom dolgozik, egyutt élünk, nem vagyunk házasok. En is mentem vele dolgozni de mivel első munkanap után, pontosabban az első négy óra után a fehérneműmön vér volt, azóta is barnázás, plussz több mint egy éve próbálkozunk a babával, így itthon maradtam, nem dolgozom ,csak a párom.

Lehet páran azt hiszik h munkakerülő es ingyen élő vagyok, de eddig becsületesen dolgoztam, naponta keressük a munkalehetőségeket, de egyszerűen annyira megijedtünk a vérzés után,h baja lehet a babának ,h itthon maradtam. Az a hely ahol most dolgoztam volna, nagyon nehéz , nagyon elhanyagolt szőlőterületekről van szó, a férfiaknak is meggyűlik baja vele nem még nekem, aki még 3 honapos sem vagyok. Szóval nem könnyű most,de így döntöttünk,igx tartjuk helyesnek

2016. jún. 10. 10:49
 22/23 anonim ***** válasza:
merre fele laktok?
2016. jún. 10. 11:37
 23/23 A kérdező kommentje:
Bordeaux környékén. Tőlünk egy óra
2016. jún. 10. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!