Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » El fog menni a kisbabám? .

El fog menni a kisbabám? .

Figyelt kérdés
Ma vagyok 6 hetes.. Franciaországban élek és itt sajnos csak a 3 hónap után küldenek ultrahangra. Ma elmentem dolgozni, mezőgazdaságban,pontosabban szőlőben dolgozunk a párommal. 30 fok korul van,a munka nem annyira megterhelő,inkabb csak nagyon fáradt vagyok,foleg miután éjszaka 3-tol szinte alig aludtam... ma délben ahogy hazajottem, már majdhogynem megszáradt véres/barnás volt a fehérnemű... ez miért van? Azota aludtam, erősebb a megjon érzés,fajdogal az anyaméhem...

2016. jún. 8. 15:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%
Franciaországban élek, itt is szultem. Én szeretem ezt a rendszert. nem stresszelnek rá semmire. Nem fogjak fel tragédiának, ha valaki elvetél..nem szednek vitaminokat sem..szulésnél sincs semmilyen oxi, gaz.. (meg fene tudja milyen gyorsitok). A másik, én a háziorvosomhoz jártam, o kuldott tovább mindig. Ha valami gond volt, akkor meg bementunk az ugyeletre. Nagyon kedvesek az orvosok is, és a korhazi dolgozok is. Senkinek nem kell semmit sem tomkodni a zsebébe, mégis ki van nyalva az ember feneke. A korhaz meg olyan, mint egy 4-5 csillagos szálloda. mind ellátásban, mind kiszolgálásban.
2016. jún. 8. 17:10
 12/23 A kérdező kommentje:

Az h kedvesek az biztos! Efelől nincs is kétségem, de legalább uhra elkuldhettek volna,mar csak azért is mert boldogság lenne hallani a kicsi szívverését...

3 hónap után milyen folyamatok vannak? Papírozás, stb

2016. jún. 8. 17:26
 13/23 anonim ***** válasza:
52%

"Én szeretem ezt a rendszert. nem stresszelnek rá semmire. Nem fogjak fel tragédiának, ha valaki elvetél..nem szednek vitaminokat sem.."

hát nem tudom ki hogy gondolkodik-de szerintem szimpatikusabb amit itt magyarországon csinálnak. az az hogy rögtön terhesgondozás van,és ha vetélés fenyeget megpróbálnak tenni ellene.

2016. jún. 8. 18:40
 14/23 anonim ***** válasza:
kérdezo, milyen papirozásra gondolsz?
2016. jún. 8. 22:00
 15/23 anonim ***** válasza:
37%
7 hetes terhesen én elvéreztem volna a szeretett Franciaországban, elpattant a petevezetékem, mivel méhen kívül tapadt meg! Ennyit erről...
2016. jún. 8. 23:03
 16/23 A kérdező kommentje:

Hát ahogy olvasgattam, hogy itt minek h van a menete, elvileg kellene h orvos kiirjon vmilyen papírt amit aztán el kell küldeni a betegbiztosítónak,meg valami CAF-nak. Vagy 3 hónapig semmit nem kell csinálni?

Otthagytam a munkát ugye tegnap, most itthon leszek. Ez a melo kb 2 honapos. Tudok valamit intézni,h kapjak pénzt az államtól?

2016. jún. 9. 07:44
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha Franciaországban élnék, már kétszer elvetéltem volna. Itt a doki az első vizsgálaton ami uh volt észre vette hogy nem alakult ki rendesen a petefészken a sárgatest egyből kaptam utrogestant-ot.
2016. jún. 9. 19:52
 18/23 anonim ***** válasza:
82%

Progi potlas parasztvakitas

Semmit nem segit

A terhessegek 30 % vetelessel vegzodik genetikai hiba miatt.ezek ugyis elmennek zsak progi mellett is ( tud kut bizonyitva)

A terhessegek 40 % van enyhe verzes.ezek pedig progi nelkul is megmaradnak.

12 hetig semmi nem segit nem kell orvoshoz rohanni UH nem gyogyit

Gyenge beteg hibas es orokletes genhivbas magzat elmegy termeszetes kivalasztodas nem szabad visszatartani

2016. jún. 9. 22:19
 19/23 anonim ***** válasza:

megkérdeztem a férjemet, mert az én memoriam egy nulla ilyen hivatalos ugyekben.. azt mondta a 6. honap korul kuldtuk el,- ezeket a korhaz által adott papirokat.

2 honap utan te hagytad ott a munkat? vagy veszélyeztetett terhes vagy? párod dolgozik? élettársak vagytok, házasok..vagy mi? ha fogtok is kapni pénzt akkor az nem sok lesz, mi pl. 180 euro korul kapunk egy gyerek után.

2016. jún. 9. 22:39
 20/23 A kérdező kommentje:
#18-as válaszoló hiszek neked, köszi a választ :)
2016. jún. 10. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!