El fog menni a kisbabám? .
Az h kedvesek az biztos! Efelől nincs is kétségem, de legalább uhra elkuldhettek volna,mar csak azért is mert boldogság lenne hallani a kicsi szívverését...
3 hónap után milyen folyamatok vannak? Papírozás, stb
"Én szeretem ezt a rendszert. nem stresszelnek rá semmire. Nem fogjak fel tragédiának, ha valaki elvetél..nem szednek vitaminokat sem.."
hát nem tudom ki hogy gondolkodik-de szerintem szimpatikusabb amit itt magyarországon csinálnak. az az hogy rögtön terhesgondozás van,és ha vetélés fenyeget megpróbálnak tenni ellene.
Hát ahogy olvasgattam, hogy itt minek h van a menete, elvileg kellene h orvos kiirjon vmilyen papírt amit aztán el kell küldeni a betegbiztosítónak,meg valami CAF-nak. Vagy 3 hónapig semmit nem kell csinálni?
Otthagytam a munkát ugye tegnap, most itthon leszek. Ez a melo kb 2 honapos. Tudok valamit intézni,h kapjak pénzt az államtól?
Progi potlas parasztvakitas
Semmit nem segit
A terhessegek 30 % vetelessel vegzodik genetikai hiba miatt.ezek ugyis elmennek zsak progi mellett is ( tud kut bizonyitva)
A terhessegek 40 % van enyhe verzes.ezek pedig progi nelkul is megmaradnak.
12 hetig semmi nem segit nem kell orvoshoz rohanni UH nem gyogyit
Gyenge beteg hibas es orokletes genhivbas magzat elmegy termeszetes kivalasztodas nem szabad visszatartani
megkérdeztem a férjemet, mert az én memoriam egy nulla ilyen hivatalos ugyekben.. azt mondta a 6. honap korul kuldtuk el,- ezeket a korhaz által adott papirokat.
2 honap utan te hagytad ott a munkat? vagy veszélyeztetett terhes vagy? párod dolgozik? élettársak vagytok, házasok..vagy mi? ha fogtok is kapni pénzt akkor az nem sok lesz, mi pl. 180 euro korul kapunk egy gyerek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!