Mennyi lehet az esély hogy megmarad a baba? Volt valaki hasonló tünetekkel? Mi lett a vége?
Párom ma került kórházba,24 hetes terhes.Kemény volt a hasa nagyon,erős hányingere és elég komoly görcsei voltak,már sírt a fájdalomtól,pedig nagyon magas a fájdalom küszöbe...Vérzés nem volt.
Mindketten nagyon várjuk/vártuk a babát,többször (3 alkalommal) elvetélt,mindhárom alkalommal nagyon megviselte őt is és engem is.
Amikor az orvost kérdeztem annyit mondott hogy holnapig vár és majd kiderül mi a helyzet,de addig begolyózok.A neten keresgéltem de egyre csak durvább és ijesztőbb dolgokat találok...
Hála az égnek rendben van párom is és a baba is!
Kemény másfél hét után már minden rendben,kiengedték a kórházból is,de nagyon be volt pánikolva amíg bent volt,meg szalmonella miatt lett rosszul és hát az nem egy kellemes dolog.Még elnézni is rossz volt...
Köszönöm a biztató válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!