Valaki? Hasonló? Mennyi esély lehet a terhességre?
Fogamzásgátló tablettát szedtem 1 évig. Az előtt készült labor, hogy szedhetek-e fogamzásgátlót.. nem volt vele gond. Megszakítva védekeztünk a párommal, ha jönni akar jöjjön alapon. Az első hónapban, megjött a menstruációm, akkor voltam egy magán nőgyógyásznál, hogy minden rendben van-e stb.. szerinte tökéletes volt minden. A 2. hónapban, amikor egy hete késett, elmentem a dokihoz, aki szerint nem vagyok terhes, és pco-m van. 91. napra jött meg a "2. havi" menstruációm. De az is inkább barnázás, kevés és egyáltalán nem fájt, pedig nagyon szokott. 2 napja vettem észre, hogy a jobb hasam aljánál, mintha szét szakítanának valami érzékeny részt( bocsi a hasonlatért) oda kapok, majd abban a pillanatban el is múlik. Ha hasra fordulok, és kicsit nyomódik a méhem, ugyan ezt érzem, mint amikor menstruációkor leválik a méhnyálkahártya. Nem vettem magamon semmit észre. Talán annyi, hogy fogyni szeretnék, de nem tudok. 65 kilóról, de egyszerűen nem megy alább, hiába keveset eszek.
Valaki? aki ténylegesen Pco-s? vagy hasonló cipőben jár/járt? :( :)
Egy valamit nem értek akárhogy olvasom
Fogamzásgátló es megszakítás is védekezés az együtt volt vagy most egy eve nincs a tabletta ????
Nekem endonetriozisom van es hasonlóan érzek
Főleg a szét szakító érzéssel
Enis igy írnám le
Néha nagyon rossz mert nem tudok mit tenni ellene
PCO -s vagy a doki szerint?
Rákszűrés is megvolt?? Endometriozisra vizsgált?
Esetleg nem lehet h a fogamzásgátló abbahagyása zavarta össze a hormonjaid? En amikor abbahagytam 2 hónapig egy napra jött meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!