Lehetseges a vetélés ilyen esetlen? SOS!
Sajnos ez nagyon úgy néz ki, hogy vetélés. Miért nem hívod fel az orvosod vagy mégy be az ambulanciára, pláne, hogy erős vérzésed van és fájdalmaid?
A mai tesztek általában nem rosszak, legfeljebb a terhességet nem tudják elég hamar kimutatni a kíváncsiaknak, de ha pozitív, akkor nagy általában terhes voltál. Sajnálom. :(
Mindenképp keress fel a nőgyógyászt, hátha lehet valamit még kezdeni gyógyszeresen, vagy ha most már nem is, a következő terhességnél be tudjatok segíteni gyógyszerrel.
Csak azt nem értem, miért lettem lepontozva azok, akik szerint vetélés és menjen el orvoshoz?
Mindegy.
Kérdező, ha ha orvoshoz fordulsz, amellett, hogy ultrahangon látja a helyzetet-általában ilyen korai terhesség "kitisztul" magától, nem kell rásegíteni, ha ott van esetleg a kapaszkodó baba még, azt is látja, bár nem akarok hiú reményeket kelteni, és azt is látja, ha nem ürült ki a méhed teljesen, és rá kell segíteni. Valamint tanácsot tud adni/kivizsgálást indítani, mitől lehetett ez.
Még egyszer sajnálom!
En is elmennek orvoshoz...tudom milyen szornyu 8 hetesen elvetelni...de nem hagyott volna a tudat ne menni vissza kontrollba. Kell a megerosites AZ orvostol. Bar ilyen pici terhesseg altalaban tenyleg kiurul magatol ! :(
Sajnalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!