Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mikor lehet? Ti mennyit vártatok?

Mikor lehet? Ti mennyit vártatok?

Figyelt kérdés

1 hete volt missed ab műtétem, 8hetes voltam, sajnos nem volt szívhang. Nagyon megviselt a dolog de ahogy telik az időegyre jobban érezni szeretném a párom közelségét. már a terhesség alatt sem voltunk együtt nehogy baj legyen

Nekem az orvosom nem mondott erről semmit.

2016. márc. 30. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:

A dokim 3 hónapot mondott, mert nyilván az ember ki akarja vizsgáltatni magát, amire elég ez a 3 hónap és a méh is teljesen befogadóképes lesz a következő beágyazódásra.:) nekünk a kivizsgálás után egyből sikerült, vagyis 2,5 hónap volt a két terhesség között.

üröm az örömben, hogy egy elefántnak éreztem magam, aki egy évig terhes...:) a második terhességem nagyon hosszúnak tűnt...

2016. márc. 30. 12:01
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ :)

És a szexel meddig vártatok, védekezéssel?

Már nagyon rég volt és azt érzem hogy már szeretném és megnyugtatna kicsit. Már az análról is beszéltünk persze védekezéssel. Nem tudom ettől lehete baja a méhemnek?

2016. márc. 30. 12:04
 3/4 A kérdező kommentje:
vagy orális szex?
2016. márc. 30. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:
3 hetet mondanak hogy addig ne legyel egyutt a pàroddal.nekem 21 hetes vetelesem volt es 3het utan voltunk együtt először.
2016. márc. 31. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!