Mikor lehet? Ti mennyit vártatok?
1 hete volt missed ab műtétem, 8hetes voltam, sajnos nem volt szívhang. Nagyon megviselt a dolog de ahogy telik az időegyre jobban érezni szeretném a párom közelségét. már a terhesség alatt sem voltunk együtt nehogy baj legyen
Nekem az orvosom nem mondott erről semmit.
A dokim 3 hónapot mondott, mert nyilván az ember ki akarja vizsgáltatni magát, amire elég ez a 3 hónap és a méh is teljesen befogadóképes lesz a következő beágyazódásra.:) nekünk a kivizsgálás után egyből sikerült, vagyis 2,5 hónap volt a két terhesség között.
üröm az örömben, hogy egy elefántnak éreztem magam, aki egy évig terhes...:) a második terhességem nagyon hosszúnak tűnt...
köszönöm a választ :)
És a szexel meddig vártatok, védekezéssel?
Már nagyon rég volt és azt érzem hogy már szeretném és megnyugtatna kicsit. Már az análról is beszéltünk persze védekezéssel. Nem tudom ettől lehete baja a méhemnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!