Missed ab után 3 héttel szex? Ti meddig vártatok?
Attol fugg hogy a természet oldotta meg? Vagy mesterségesen orvos szakította meg?
Neken a természet."magától oldódott meg", igy mi próbálkozhatunk az első menstruáció utan.
Nekem 2 hét múlva kellett visszamennem kontrollra. Minden rendben volt, a vérzés is csak 8 napig tartott a műtét után. Nekünk engedte a házas életet, persze 3 ciklust meg kell várni a próbálkozással, de védekezés mellett mehet.
Voltál egyébként kontrollon már kedves kérdező?
2 hetet vártunk, egy hétig véreztem csak. Nekem viszont műtét nélkül ment el a 11 hetes babám :(
Öt héttel a vetélés után meg is fogant a kisfiam.
Igen, a mehszaj nagyon hamar bezarul, de az szules utan is. Par nap eleg neki.
Nem is amiatt kell egyebkent idot hagyni, hanem amig a verzes tart, az azt jelenti, hogy addig friss seb van meg tulajdonkeppen a meheden (kuret es szules utan is). Ez konnyen elfertozodik.
Egyebkent onmagaban a hively sem steril, egyaltalan nem, de a szex miatt meg tovabbi bakteriumok jutnanak be.
Viszont ha elall a verzes, akkor mar nincs friss seb.
Nekem szules utan sem hat hetet mondtak, akkor is a verzes vegeig kellett varni. Ott nem is mondtak idokorlatot. De en kulfoldon elek, szerintem ez a hat het inkabb olyan biztos, ami biztos alapon mukodik.
De ezen nem vitatkozom, a legjobb, ha mindenki a sajat orvosanak hisz, mondjon az ket hetet, vagy epp hatot, nem egymast kell meggyozni itt.
De hogy emiatt minek kell lepontozni??? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!