Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Akinek volt missed ab, mennyi...

Akinek volt missed ab, mennyi mensit vártatok meg, miután próbálkoztatok újra?

Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:

3 mensit vartunk, ennyit javasolt az orvos.

Sokan mondjak azt, hogy lehet rogton probalkozni, de ezzel egy ujabb vetelest kockaztatsz.

2015. jún. 30. 19:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Attol fugg hany hetesen ment el a babad. Nekem 5 hetesen es teljesen kitisztultam semmit nem kell varnom azt mondta a doki de nem is erzem ugy, hogy kene:)
2015. jún. 30. 21:32
 3/10 A kérdező kommentje:
6 hetesen vették el :(
2015. júl. 1. 04:08
 4/10 anonim ***** válasza:
#1 vagyok, nekem is 6 hetesen ment el.
2015. júl. 1. 10:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Érdekelnek a vélemények és a tapasztalatok, mert Július 28-án megyünk nyaralni, és pont akkor lesz peteérésem, de már a második mensin túl leszek.
2015. júl. 1. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Nezd, lesz, aki azt mondja, hogy az elso mensi utan is lehet, lesz, aki azt mondja, hogy a 3. utan probalkozz.

Nyilvan 3 honap utan a legbiztosabb a teljes fizika--hormonalis regeneralodas.

Innentol kezdve rajtad all, hogy megkockaztatod-e, hogy mar a 2. utan probalkoztok. A te dontesed, te felelosseged.

2015. júl. 1. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 2 mensit mondott a doki, viszont 3-at vártunk meg. A június volt ez első próbálkozós hónap, de szerintem nem sikerült. :( Az első terhességemnél ilyenkor már javában voltak tüneteim. Bár ez nem jelenti azt, hogy most is kell lenniük, de nincs meg az az érzés, mint ami akkor volt. 30 éves vagyok, első baba lett volna.
2015. júl. 1. 18:00
 8/10 anonim válasza:
( 8-10 hetes lehetett a pici, mikor elvetéltem )3-at vártunk és az ötödik már meg sem jött :), és minden simán zajlott, mind a 9 hónap, mind a szülés, nyoma sem volt az előző vetélésnek.
2015. júl. 6. 09:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Mi is 3 mensit megvárunk a biztonság kedvéért :)
2015. júl. 6. 13:08
 10/10 anonim válasza:
Nekünk egy mensi kihagyást mondott az orvos, végül kettőt hagytunk ki. A 3. hónapban fogant meg a kislányunk, aki teljesen egészségesen született.
2015. júl. 6. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!