Missed ab után újra terhes vagyok!?
Benne van, hogy újra megtörténhet,de ne erre gondolj. én ugyan így jártam tavaly,missed ab 9 hetesen - ezt megelőzően ugyan abban az évben volt egy 6 hetes missed is- . és 2 ciklusra rá teherbe estem :)most tartunk a 25.hét végénél. Egyszer volt vérzésem 10 hetesen, de nem derült ki mi okozta, se hematóma se egyéb eltérés nem volt. Nálam a két csíkos teszt után rögtön kaptam újra a progeszteronpótlót. Femibiont szedtem, sporoltam. Semmin nem változtattam a 9 hetes missed ab-os terhességhez képest. Kevesebbet gondoltam arra,hogy újra megtörténhet.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen :)
már van egy 28 hós kisfiam,és megint kisfiú van a pocakban :)
nekem egy héttel menzesz előtt lett pozitív a tesztem, és középidőben volt peteérésem.
hogy hamarabb pozi a teszted már jó jel, mert dinamikusan termeli a hcg-t :)
Nekem a 11 éves lányom érkezése előtt 2-szer ment el baba. Mikor a nagylánnyal terhes lettem imádkoztam hogy ő megszülethessen, és hála a jóistennek ép és egészséges lányka. A másik kettő lányomnál nem volt semmi baj, az egyik 8, a másik 6 éves. Engem meghallgatott az isten, hátha téged is meghallgat. És mindenek felett bízz abban, hogy a makkegészséges gyermeknek adsz majd életet. Legyél vidám kismama, szerintem a babának is számíthat, hogy az anyukája szomorkodik egész nap, vagy vidámkodik. Kívánom a legjobbakat!
Üdv:
3 leányzós 32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!