Ma lennék 12 hetes terhes. Meddig fogom számolni?!
Figyelt kérdés
Missed ab volt,nem volt szívhang.A szülés időpontjáig biztos még eszembe jut és számolgatom de utána is megmarad?! :(2014. dec. 6. 08:42
1/10 anonim válasza:
Próbáld meg nem számolni. Mikor eszedbe jut akkor tereld el a figyelmedet.
2/10 anonim válasza:
Nekem volt egy 8 hetes vetélésem, majd egy 12 hetes missed ab. , majd jött a fiam és akkor végig aggódtam a terhességemet. Most egy éves már "nevetek" az előzményeken, elfogadtam, hogy ilyen is van, de ettől még simán lehet 10 gyerekem is. Megérte várni a fiamra, megérte mind azt a sok "szenvedést" ami előtte volt. Tökéletes időben jött, tökéletes gyerek. És megtanultam nagyon nagyon értékelni, hogy van nekem. :D Fel a fejjel, mert ma holnap (és tényleg úgy elrepül az idő, hogy fel sem fogod) jön az új baba és már mentek is szülni, ez az idő meg csak rossz emlék lesz. Én szinte végig számoltam a heteket, ezt szerintem nem felejti el az ember. Majd ha jön az új baba, akkor ő felül írja a mostani számolgatásodat mert már ő lesz fontos nem az előző. Próbáld addig is lefoglalni magad, tudom, hogy akarod ezt a babát, de hidd el gyerek mellett tényleg semmire sem lesz időd. Most utazzatok, olvass, varrj, menjetek étterembe stb.
3/10 anonim válasza:
A következő terhességgel el fog múlni a számolgatás. Kitartást!
4/10 anonim válasza:
Amíg magadban le nem zárod, és el nem tudod engedni a magzatot.
5/10 anonim válasza:
Én már nem számolom a heteket, nincs értelme, mert attól nem jön vissza. Persze nagyjából tudom, 32. vagy 33. hét kezdődne ma és januárban kellene szülnöm. 22 hetesen halt meg, ráadásul megszültem, tehát a lelki fájdalom hatalmas. Már jobban vagyok. Készülök az új babára. Nem felejtem el soha Őt, de lépni kell...
6/10 anonim válasza:
Én kislányomnak 38 hetesen állt meg a szíve, nem tudni miért. Mire kórházba mentünk már nem élt, megszültem. Hatalmas fájdalom, soha nem felejtjük el. Tavaly januárban megszületett a kisfiam és ő kárpótol mindenért. A sors különös fintora, hogy mikor azt hittem én vagyok a legszerencsétlenebb nő a világon, akkor egy kismama ismerősöm (nem túl közei, de gyakran beszélgettünk miközben a kisfiával sétált) 1.5 évesen 1 hét alatt meghalt a kisfia rákban, pedig addig makk egészséges volt. Nem azért mondom, hogy boldogítson, hogy másoknak rosszabb, ha nem hogy tudd nem vagy egyedül és előbb utóbb jól végződnek a dolgok. Külföldön egyébként 12. hétig nem is foglalkoznak a kismamákkal, pont ezért mert addig még bármi történhet.
7/10 anonim válasza:
Szia Kérdező! Januárban kellett a 20 hetes Babámat megszülnöm. Még mindig számolok. Ennyi lenne annyi lenne, ezt csinálná, azt csinálná, igen... és hiányzik. De talán kezdem ezt, a hiányát már így elfogadni. Nem egyszerű, mivel közeli családtag terhes, folyamatosan emlékeztet Rá. De a halál sajnos azon kevés dolgok közé tartozik, amelyek örökre szólnak és amelyen nem tudunk változtatni. Élem az életemet telnek a mindennapjaim, jól vagy rosszul és arra kell törekednem, hogy akiket szeretek és akik itt vannak azoknak ott legyek, számíthassanak Rám, megérdemeljem a szeretetüket és szerethessem Őket. Így fájó szívvel de bezártam a Kicsikém emlékét a szívembe és időnként ott kettesben vagyok vele. Aztán egyszer látjuk egymást, de Ő elment. Volt és nincs, ezt kell elfogadni nekem és Neked is. Sirasd meg, készíts Neki helyet a szívedben és engedd el a lelkét.
8/10 anonim válasza:
Engem a héten műtöttek, 9 hetes lettem volna. Szörnyű érzés, el sem tudom képzelni, hogy leszek túl rajta. Úgy érzem soha többé nem akarok ebbe újra belefogni, kikészítem magam és a körülöttem levőket is. Sajnállak Téged is nagyon, tudom milyen érzés, én is számolgatom :(
9/10 anonim válasza:
A barátnőm ugyanazon időben szült volna, mint én. Sokszor eszembe jut, mit csinálna most a kisfia, milyen lenne, de egyre ritkábban. Ő nemrég arról beszélt nekem, hogy végre elengedte a kisfiát. Két év telt el.
10/10 anonim válasza:
szia. nekem 3 volt, és de közöttük született egy kislányom is. Most megint 6 hetes vagyok, nem kis félelemmel nézek előre.
Viszont mindegyik meg nem született babám időpontján eszembe jut...
kitartás, és kivánom h minél hamarabb egy baba kösse le minden percedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!