Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab a 26. héten. Hogy...

Missed ab a 26. héten. Hogy lehet ezen túl lenni?

Figyelt kérdés
Sajnost hétfon surgosségin megállapították hogy a pici lányom szive leállt, így a tágítok és már gyogyszerek hatására, szerdán sor kerult a szulésre is. Ma hazaengedtek, viszont hullámokban nagyon rosszul érzem magam(lelkileg). Akinek volt hasonlo letudná írni, hogy meddig fog tartani ez a mérhetetlen űr amit érzek?

2016. febr. 27. 13:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is sokáig tartott a tisztulás és nagyon egyenletlen volt. Már azt hittem vége és újból kezdődött megint csökkent és így tovább orvosomhoz is visszamentem mert azt hittem valami bent maradt. Dokim azt mondta hogy ilyenkor nagyon változatos formában zajlik a tisztulás mindenki másként van ezzel. Nekem arra hívta fel a figyelmemet hogy ha hőemelkedésem kezdene lenni vagy esetleg valami nagyon darabos valami lenne vagy bűzös váladék akkor rögtön menjek hozzá vagy ügyeletre. Végül hat hét után lett egy szép menstruációm utána pedig nem volt több gondom. Fontos viszont hogy ha úgy van apaszd el a tejedet ha van. Ehhez jó a hideg vizes borogatás. Remélem kicsit jobban vagy. Ismeretlenben is nagy ölélés és kitartás. Minden nappal kicsit jobb lesz. 10-es voltam
2016. márc. 3. 19:38
 22/22 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat. Biztonság kedvéért felhívtam a nővérkét is és megkérdeztem, ugyan ezeket mondta ő is,hogy teljesen normális és ugyan úgy van ez mint rendes szülés után, és nagyon aranyosan elmagyarázta illetve mondta azt is hogy mi az amivel már fel kell keresnem őket. A tejre a szülés után kaptam gyógyszert amit azota is szedek egészen március 15-ig még, mellé le voltak kötözve a melleim gumifáslival,mert ha nem volt akkor mindig átázott a pulcsim. Már sokkal jobb, már csak éjszakára kötöm le mivel nappal tudom figyelni és már nincs folyas.

Ami a lelki részét illeti, ahogy telnek a napok mindig egy picit jobb. A tudat hogy beteg volt a lányom segít egy kicsit mert tudom hogy így nem szenved. A további eredményekre még várunk, többet eddig nem tudunk. Szerencsére sosem vagyok egyedül, mindig van mellettem valaki akihez szolhatok.

2016. márc. 3. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!