Missed ab a 26. héten. Hogy lehet ezen túl lenni?
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat. Biztonság kedvéért felhívtam a nővérkét is és megkérdeztem, ugyan ezeket mondta ő is,hogy teljesen normális és ugyan úgy van ez mint rendes szülés után, és nagyon aranyosan elmagyarázta illetve mondta azt is hogy mi az amivel már fel kell keresnem őket. A tejre a szülés után kaptam gyógyszert amit azota is szedek egészen március 15-ig még, mellé le voltak kötözve a melleim gumifáslival,mert ha nem volt akkor mindig átázott a pulcsim. Már sokkal jobb, már csak éjszakára kötöm le mivel nappal tudom figyelni és már nincs folyas.
Ami a lelki részét illeti, ahogy telnek a napok mindig egy picit jobb. A tudat hogy beteg volt a lányom segít egy kicsit mert tudom hogy így nem szenved. A további eredményekre még várunk, többet eddig nem tudunk. Szerencsére sosem vagyok egyedül, mindig van mellettem valaki akihez szolhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!