Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab a 26. héten. Hogy...

Missed ab a 26. héten. Hogy lehet ezen túl lenni?

Figyelt kérdés
Sajnost hétfon surgosségin megállapították hogy a pici lányom szive leállt, így a tágítok és már gyogyszerek hatására, szerdán sor kerult a szulésre is. Ma hazaengedtek, viszont hullámokban nagyon rosszul érzem magam(lelkileg). Akinek volt hasonlo letudná írni, hogy meddig fog tartani ez a mérhetetlen űr amit érzek?

2016. febr. 27. 13:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A legjobbakat kìvànom nektek, bàr nem vagyok sorstàrsad. Csak a vàlaszokat olvasva annyi jutott eszembe, hogy a környezetednek is nehéz (a hülye vagy fura reakciók miatt, az egyik vàlaszoló emlìtette). Nem tudjuk, hogy illik, hogy kellene viszonyulni olyan szülőkhöz, akik ezen àtmentek.

Mindenki màshogy gyàszol, mindenkinek màs segìt, nincs olyan, hogy mennyi ideig és hogyan kell gyàszolni. Tégy úgy, ahogy jólesik.

2016. febr. 27. 23:50
 12/22 anonim ***** válasza:

24. hét után már nem vetélésről van szó, már nem missed ab.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, hagyj magadnak időt, esetleg szakember segítségét is kérd. Még nagyon friss, ilyenkor természetes, hogy így érzed magad. De túl leszel rajta, mint ahogy mások is, és akkor lehet próbálkozni egy újabb terhességgel.

2016. febr. 28. 18:42
 13/22 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszokat. Ahogy telnek a napok, picit mindig jobb, szerencsére nagyon sokan mellettem vannak és támogatnak.

Kedves utolsó, teljesen mindegy hogy minek nevezzük, a jelentésben missed ab ként tüntették fel.én is tudom hogy csak a 24 hétig hívják így,utána már halva születés, de sajnos a lényeg ugyan az és a tényeken nem változtat. :)

2016. febr. 28. 18:49
 14/22 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem fájdalmas nagyon róla beszélned, megkérdezhetem, hogy történt? Nem érezted mozogni sokáig, vagy miből gondoltad, hogy baj lehet? Talán segíthetsz vele másoknak, ezért érdekelne.
2016. febr. 29. 07:34
 15/22 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó válaszoló, szerintem nem véletlenül nem írta le részletesen a történetet. Mert fáj neki, meg ki akarja a katasztrófa turistákat "sztorikkal" ellátni? És miben segít másoknak, ah leírja? Ha nem mozog a baba, akkor orvoshoz kell rohanni, persze. De én hiába rohantam azonnal, addigra már meghalt...Vannak olyanok is, akik szintén ezt tették, és kiderült, hogy csak alszik a gyerek egy front miatt, azért nem mozgott egész nap. A késő magzatelhalást sokszor akkor sem lehet megelőzni, ha valaki kórházban fekszik és minden nap van nst, uh. Sajnos akár éjjel is leállhat a szívük, amikor te alszol, és nem számolod a mozgásokat.
2016. febr. 29. 08:43
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
15-ös! Azért írtam, hogy, nem kell ezt megosztania velünk, csak, ha ő is szeretné...Nem vagyok katasztrófaturista még véletlenül sem és megbántani sem szeretnék senkit! Nem is hiszem, hogy bántó lettem volna. Csupán érdekelt volna, mennyi ideje nem érezte már a mozgását, vagy milyen egyéb jelek utaltak a bajra. Bocsánat, ha ezzel mégis valakinek fájdalmat okoztam! Nem volt szándékos!
2016. febr. 29. 11:04
 17/22 A kérdező kommentje:

Részben értem is azt,hogy valaki kíváncsi arra hogy mi volt a jele, mivel első babás voltam, engem is mindig érdekelt minden, hogy mit kell figyelni, mi a jó, mi a rossz, mit kéne érezni és hasonlók, mivel nem volt tapasztalatom és belátom nem tudtam semmit,de jó volt ha talált az ember választ a kérdéseire,illetve tapasztalatokat... illetve megértem a másik oldalt is,mert igen, nehéz beszélni róla,viszont ezek a fájdalmak úgy törnek elő mint egy hullámvasút. Az egyik pillanatban minden jó, a másik pillanatban eltörik a mécses. Viszont mikor jobban érzem magam, jól esik rola beszélni, mert ahányszor beszélek róla olyankor mindig egy picivel könyebb és úgy érzem mintha kicsit megkonnyebbulne a lelkem.

Kedves 14-es. Sajnos nagyon okosat nem tudok mondani. Szombat este éreztem utoljára a picimet, viszont már volt előtte is hogy egy napig semmit sem éreztem belőle így nem rohantam rögtön parázva az orvoshoz. Viszont már hétfőn gyanús volt így elmentunk a surgosségire,ahol persze leóbégatták a fejem hogy miért nem mentem eddig. (megjegyzem ha az ember el is megy hamarabb a tényeken nem változtat illetve akkor azért toltak volna le, hogy miért parázok,miért futkosok rogton az orvoshoz) Mind1, rogton felvettek a korházba és sajnos ki is derult hogy a baba szíve leállt. A hétfoi nap már este elkezdték adagolni a kulonféle dolgokat arra hogy beinduljon a tágulás,mivel teljesen zárt voltam. Enyhe keményedésekkel telt a keddi nap, majd szerdán a reggeli újabb tágíto után lassan elindult a dolog. (Nem indíthatták be a szulést az egyik pillanatrol a másikra,mivel fenn állt hogy valami károsodik,megreped,ezért tartott a dolog ilyen sokáig). A fájások kezdetétol már gyorsan ment minden, egy ora mulva már csak fekudtem a szuloágyon de akkor már a tisztítás is lezajlott, csak infuziot kaptam. innentol már csak a napok teltek és alig vártam hogy otthon igazán utat engedjek az érzelmeknek és jol kisírjam magam. Nehéz, de az ilyen helyzeteket és feladatokat nem véletlenul szánták a nőknek. Bátran kimerem jelenteni hogy kevés férfi küzdene meg a hasonló helyzetekkel mint mi nők!!! Ahogy telnek a napok mindig egy picit könyebb, nem sokkal de jobb és jobb. Igyekszem minél többet előre tekinteni, és arra gondolni hogy egy ilyen megpróbáltatás után már csak a jó jöhet.

2016. febr. 29. 14:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Köszönöm...igen, sajnos a kórházakban nem mindig bánnak megfelelő módon az emberrel, tapasztaltam én is sajnos. Néha olyan érzelemmentes ott minden és már sokszor elgondolkoztam azon, hogy miért is van ez így. Azt írtad, hogy hullámokban törnek rád a rossz érzések. Ez a hormonok miatt is lehet még, ha helyrerázódsz testileg, könnyebb lesz. Sok mindent persze nem lehet ilyenkor írni, hiszen erre nincsenek megfelelő szavak, de annyi tisztán látszódik az írásodból, hogy valóban erős nő vagy! Minden jót kívánok neked!
2016. febr. 29. 20:15
 19/22 A kérdező kommentje:
Még lenne egy kérdésem azokkal szemben akik ilyen késői vetélést éltek át. Kicsit intimebb a kérdés. Ugyebár a szülés után egy pár napig erős vérzésem volt ami a tisztulást jelenti. Mikor van az az időszak mikor meg kéne jönnie az első rendes vérzésnek? Azt mondta a dokim, hogy 6 héten belül meg kéne hogy jöjjön, viszont mennyi az az idő amíg nem természetes ha megjon? A leglényegesebb kérdésem, pedig hogy normális e az, hogy hétfőn már csak piszkoltam másnapra el is múlt a vérzésem, viszont kedd este megint véreztem ami reggelre elállt. Most éjszaka megint véreztem. Ez normális? ez még mindig a tisztulás része azért van? Vagy inkább menjek a doki után? Sajnos nem tudok errol semmit, semmi tapasztalatom ezzel hogy minek is kéne torténnie.
2016. márc. 3. 11:09
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a #3-as vagyok, akinek a 33. héten volt a halva szülése. Igen, normális, hogy nem egyenletes a tisztulás. Néha több, néha kevesebb, aztán barnás lesz, majd sárgás, utána meg elmúlik.

Nekem ugyanolyan, négy hétig tartó gyerekágyas vérzésem volt a szülés után, mint az első élveszülésemet követően.(Attól, hogy nem vihettem haza a babámat, még ugyanúgy normál hüvelyi szülés volt, gátmetszéssel, vérzéssel, tej belövelléssel stb)

Engem 4 hét elteltével hívtak vissza kontrollra, akkor már nem volt tisztulás. Az orvom megnézett uh-val,és látta, hogy már tüszőérésem van. Október 13-án szültem, és az első menstruációm november 27-én jött meg. (Mondjuk én nem engedtem a bromocriptines tej apasztást, mert folyton elájultam attól a bogyótól. Ezért inkább közel 3 hónapig leadtam a tejemet, majd lassan elapasztottam mastodynon cseppel- ez homeós készítmény. Már csak nagyon kevés van.)

Azóta már szerencsére megjött három normál menstruációm, így ebben a hónapban újra próbálkozunk...

2016. márc. 3. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!