Utrogestan mellett elvetéltem. Szednem kell még tovább? Hogy kell abbahagyni?
# 10: Attól, hogy neked nem lett semmi bajod, másnak még lehet. Nekem például lett. A petezsák ugyan távozott magától, de még két héttel utána is találtak bennem elhalt magzati szöveteket, mikor megműtöttek.
Az utána következő két hónapot nem kívánom senkinek. Iszonyatos görcsökkel és magas lázzal kerültem kórházba egy héttel a küret után, tenyérnyi gennydarabok folytak belőlem. A CT szerint az egész alhasam egy gyulladt gennygóc volt, ami még az ízületeimre is ráment, járni is alig tudtam. Két hasi műtétem volt, szerencsésnek mondhatom magam, hogy "csak" az egyik petevezetékem lett oda.
Ez a "fiatal vagy még, es szültél már" a halálom a dokiktól.
Az első terhességem teljesen problémamentes volt, majd 2 vetélés után derült ki 2 krónikus betegségem is, amiből az egyiket konkrétan a szülés lobbantotta be, 20 éve lappangott. Azóta 4 vetélésem volt, pedig kétszer is szültem. És ha nem a saját dokimhoz megyek, mindenhol csak legyintenek, hogy "már szült, nincs gond". Nekik nem gond 4 vetélés, nekem valahogy annak tűnik. :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!