Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Utrogestan mellett elvetéltem....

Utrogestan mellett elvetéltem. Szednem kell még tovább? Hogy kell abbahagyni?

Figyelt kérdés
Második vetélésem volt. Első 5hetesen magától kiürült. Most 7hetesen elkezdtem vérezni, kaptam Utrogestant, napi 3*1.De így is elvetéltem. Nagyon halvány a teszt most. Orvoshoz kedden van időpontom. Abbahagyhatom a utrogestant csak úgy vagy fokozatosan kell? Köszönöm
2016. febr. 10. 08:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát. Hát sajnos másodjára is elvetéltem, de ami a "jó" benne hogy magától kiürült, nem kellett a művi beavatkozás. Két ciklust meg kell várnunk és harmadjára is neki ugrunk :-) és remélem most már minden rendben lesz. További szép napot mindenkinek :-)
2016. febr. 17. 15:06
 12/16 anonim ***** válasza:

# 10: Attól, hogy neked nem lett semmi bajod, másnak még lehet. Nekem például lett. A petezsák ugyan távozott magától, de még két héttel utána is találtak bennem elhalt magzati szöveteket, mikor megműtöttek.

Az utána következő két hónapot nem kívánom senkinek. Iszonyatos görcsökkel és magas lázzal kerültem kórházba egy héttel a küret után, tenyérnyi gennydarabok folytak belőlem. A CT szerint az egész alhasam egy gyulladt gennygóc volt, ami még az ízületeimre is ráment, járni is alig tudtam. Két hasi műtétem volt, szerencsésnek mondhatom magam, hogy "csak" az egyik petevezetékem lett oda.

2016. febr. 17. 15:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Azt a ket ciklust nem akarjatok kivizsgalassal tolteni? Hatha akkor harmadjara nem tortenik meg?
2016. febr. 17. 15:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Kérdeztem az orvost hogy nem küld e vizsgálatra, azt mondta hogy fiatal vagyok, szültem már. Így nincs szükség rá. De ha mennék is, fogalmam sincs merre induljak...
2016. febr. 18. 07:49
 15/16 A kérdező kommentje:
Kérhetek akkor infókat hogy ilyenkor milyen vizsgálatra érdemes menni? Köszönöm
2016. febr. 18. 07:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez a "fiatal vagy még, es szültél már" a halálom a dokiktól.

Az első terhességem teljesen problémamentes volt, majd 2 vetélés után derült ki 2 krónikus betegségem is, amiből az egyiket konkrétan a szülés lobbantotta be, 20 éve lappangott. Azóta 4 vetélésem volt, pedig kétszer is szültem. És ha nem a saját dokimhoz megyek, mindenhol csak legyintenek, hogy "már szült, nincs gond". Nekik nem gond 4 vetélés, nekem valahogy annak tűnik. :@

2023. dec. 19. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!