Utrogestan mellett elvetéltem. Szednem kell még tovább? Hogy kell abbahagyni?
Nem világos, hogy a vetélést orvos állapította meg nálad? Azt, hogy kiürült a méhed és visszazáródott a méhszájad, vagy csak te gondolod, hogy elvetéltél?
Nekem akkor kellett abbahagynom, amikor kiderült, hogy biztosan kilökődött az embrió. Én nem voltam benne biztos, szerdán kijött egy nagyobb darab (ez volt az), és pénteken a kontrollon mondta a doki, hogy ne szedjem tovább az Utrogestant.
én addig akkor szedném, amíg nem állapítja meg orvos (ahogy szedtem is). bár, nekem a tesztjeim még utána is halvány pozik voltak...
nagyon sajnálom, hogy kétszer is megtörtént, viszont ez adjon nektek erőt ahhoz, hogy kivizsgáltasd magatokat (nekünk az egy vetélés nagyon sok erőt adott, tudni akartuk, miért történt és nem akartuk újra átélni), akkor is, ha állambácsi nem segített ebben.
sikeres és boldog következő terhességet kívánok!
Vetéléssel MINDENKÉPPEN lásson orvos! Ez nem játék! Ha nem ürültél ki teljesen, műteni kell, mert az elhalt magzati szövetek nagyon durva fertőzést okoznak!
Utrot meg akkor lehet abbahagyni, amikor az orvos azt mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!