Darabos vérzés nélküli vetélés?
nem biztos, hogy elvetéltél, az sem, hogy terhes voltál (attól, hogy a teszted pozitív lett). de egyébként nekem 9 hetesen is úgy volt, hogy vérzés 3 napig, sima piros, és aztán egyben az egész kijött, és utána megint sima piros vér még 3 napig.
menj el szerintem orvoshoz mindenképpen, főleg, hogy meg kellene most már beszélni a kivizsgálásokat vele, hogy miket javasol, mert két vetélés már valami (ha akarod, én segítek, végigmentünk minden kivizsgáláson a vetélésem után).
Ahogy gondolod, en azonnal mentem volna a verzeskor, de ez e vagyok. Hatha adott volna progit vagy mondjuk cseppeket, amik gyorsitjak a folyamatot.
A trombozispanelod is rendben volt? Vagy miket neztek?
Egyebkent pozi teszt lehet pl ciszta miatt is, most negativ a teszted v nem teszteltel?
Trombózis panel nem volt,de azon kívül mindent megnéztek.Egy értékem sem rossz.Nincs IR-sem.
Sajnos ez a baba utró mellett ment el úgyhogy sokat nem értem volna el ha elmegyek az ügyeletre....az orvosom javasolta,hogy 10-én találkozzunk mert addigra ami kell biztos kitisztul ha nem akkor műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!