Újabb vetélés, de így? HIHETETLEN.
Még lehet darabos... A 2. vetélésemnél napokig véreztem, mire a petezsák levált, onnantól vált darabossá.
Sajnálom!
Igen reggel voltam orvosnál. Nem látott semmi terhességre utaló jelet, szerinte felszívódhatott, vagy még olyan picike volt, hogy most ürül a menstruációval, mert, hogy ez az, ami most nekem van. Csak rettenetesen görcsöl és már a 6. napja tart. Hétfőn kell egy béta-hcg, hogy a méhen kívülit kizárjuk.
Vasárnap még petezsákot látott az ügyeletes, és megvastagodott nyálkahártyát, ami most csak 6 mm, és már felszívódott minden? Olyan hihetetlen, augusztusban volt egy vetélésem, műszeresen fejezték be, most elsőre összejött erre tessék, a nagy semmi van megint. Teljesen elkeseredett vagyok, nem tudom miért ismétlődik, már nem is kéne próbálkoznunk, nem szeretnék megint így járni. Bocsi, hogy hosszúra sikeredett!
Remélem veletek minden rendben lesz!
:( Nagyon sajnálom. Azért ne adjátok fel! Hogy így kiürült, hogy műszeresen befejezni sem kellett, elvileg nem kell várni sem a próbálkozással. Nagyon szurkolok!!!!
Az orvosok mit mondanak? Voltál/mégy kivizsgálásra, mi lehet emögött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!