Hogyan tegyem túl magam azon, hogy az első babánkat elvetéltem?
12.-én elvetéltem. Tervezett baba volt. A páromat annyira nem rázta meg, mint engem, pedig ő is akarta (bár nem annyira, mint én).
Akinek volt már vetélése, annak is így reagált a párja? Ez normális, hogy a férfiakat ez annyira nem rázza meg az elején? Nagyon kicsi terhesség volt még.
7-es vagyok. A 10-es utolso mondataval teljesen egyetertek, en is ugyanezt irtam, maskepp, szerintem sem kotodnek meg annyira. De biztos vannak mas tipusu ferfiak is.
A 8-as valaszolo velemenyevel, miszerint kozhely az, hogy jobb volt igy, nem egeszen ertek egyet, persze mindenki velemenyet elolvastam, nem kritizalni akarom, mert sajat velemennyel rendelkezik mindenki. Te maskepp elted at. Viszont en is atelve a vetelest, hidd el, hogy nekem szemely szerint, es meg biztos vannak tarsaim, akiknek az fogalmazodott meg, hogy igenis, ha mar a sors, az Isten, a genetika, a pillanat stb.igy akarta, akkor jobb igy.Attol mi is cudarul szenvedtunk, testileg, lelkileg. De majd szuletik egy egeszseges babank, mindenkinek jobb lesz. Kivanok mindannyiatoknak egeszseget, boldogsagot es minden szepet, jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!