Mit tegyek, hogy most ne vetéljek el?
Előszöris nem àrtana tudni, mi volt a vetélés oka...nem mindegy, hogy véralvadàsi zavar, cukorbetegség, pajzsmirigy probléma, vagy alacsony progeszteron okozta a vetélést, esetleg simàn "csak" természetes szelekció volt. Ezek ismerete nélkül minden tanàcs csak vaktàban lövöldözés.
Folsavat, magnéziumot, multivitamint érdemes szedni. Esetleg D vitamint is. Biztos ami biztos a sàrgatest miatt pedig ovu utàntól a 12. hétig palàstfű teàt is ajànlom. Nekünk bejött, bàr nem vetéltem, első babànàl.pecsételő vérzésem volt sokàig, most semmi.
Amit az első válaszoló írt, azt próbáld ki. Egy vérvétel nem ártana, de lehet tényleg csak a természet szelektál.
Nekem az első gyermekem koraszülött volt, a másodikkal elvetéltem, nem volt embrió, üres petezsák csak, otthon vetéltem el, orvosilag nem volt beavatkozás szerencsére. 3. babámmal is elvetéltem. 12 hetes voltam, viszont 9 hetesnek felelt meg. Mire beértem a kórházba, úgy kitágultam, hogy ki vették belőlem, majd elaltattak és befejezték. Késöbb megint született gyermekem. Úgy gondolom, a természet tette a dolgát.
Lényeg, hogy ne rágódj ezen, ha babát szeretnél, az sem tesz jót. Bízz magadban. Fontos az első 3 hónapban a folyamatos pihenés. Itt ajánlanak nagyon jó dolgokat, én a helyedben kipróbálnám őket. Sok sikert kívánok.
Szia! Belőlem is kitisztult az embrió, 9 hetes volt, nem kellett missed ab.
Így nem kellett várnunk a próbálkozással, de gyorsan minden vizsgálatot lezavartunk, hogy kiderüljön, mi volt az oka...inzulinrezisztencia:nem, pajzsmirigy: nem, prolaktin:nem, progeszteron: nem, toxoplazmózis: nem, véralvadás: igen...ha erre nem jövünk rá, még nagyon sok vetélésem lett volna.:/
Sajnos nem utaltak be a nődokik sehová, mert 1 vetélés nem vetélés, 3-ig nem utaltak volna be vizsgálatra. És lett is volna 3:/ Így mi fizettünk mindent...
(A 3. hónapban már terhes voltam megint. Már a 24. hetet tapossuk, és minden rendben van, főleg, hogy kezeljük a véralvadási gondomat is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!