Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Teherbe lehet esni kb 2...

Teherbe lehet esni kb 2 héttel műtétes abortusz után?

Figyelt kérdés
Nem spontán vetélés volt. Sajnos én döntöttem így,mert közölték,hogy fejlődési rendellenessége van a magzatnak, de élhet így csak ugye számolni kell a következményekkel. Már van egy kisfiam 8 hónapos. Szeretnénk még egy babát, de nem most, viszont ha egy egészséges összejönne megtartanánk. 7 napig véreztem a műtét után, semmi bajom nem volt, "csak" lelkileg viselt meg. Következő hétre rá pénteki napon együtt voltunk a párommal védelem nélkül,viszont végül nem ment belém..(Elnézést nem tudom máshogyan megfogalmazni). Egyáltalán nem fájt. A kérdésem az,hogy lehet még is baba? Annyit mondtak,hogy 2 hét múlva szükséges egy kontroll, de csak november végére kaptam időpontot a nődokihoz ami már több,mint 6 hét. Egyszer úgyérzem,hogy nem kívánok semmi ételt aztán meg egész nap ennék...Viszont menstruáció előtt is voltak ilyen tüneteim,mielőtt megjött volna vagy 2 hétig zabáltam kb.. Utána megjött..Csak mivel kissé át vagyok rendeződve testileg, mit gondoltok ezek babás tünetek? Még nem csináltam tesztet, mert olvastam,hogy még sikeres műtét után is mutathat pozitívat a teszt kb 3 hét után is. Nem tudom mire számítsak, nem bírom ezt a sok várakozást és szeretném kikérni azoknak a véleményét akik hasonló helyzetben voltak már. Előbb nem tudok most menni, mert a gyereket folyamatosan kell gyógytornára vinnem semmi időm nincs....
2015. nov. 2. 13:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Most latom, hogy mar egy honap telt el a mutet ota. Akkor tesztelj nyugodtan egyet, mert szerintem negativnak kell mar lennie, ha nem lettel terhes.

Itt a doki azt kerte, hogy harom hettel a mutet utan teszteljek, ha pozitiv, akkor vissza kellene mennem, hogy megnezzek nem-e maradt vissza valami, mert 3 het utan mar negativnak kellene lennie a tesztnek.

Nekm 9 hetesen halt el a babam.

2015. nov. 11. 17:42
 22/25 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom az eseted rmeélem jobban vagy már, szomorúak ezek a dolgok nem is értem miért kell ilyesminek léteznie...tegnap csináltam a tesztet, láttam rajta egy 2. halvány csíkot, de nem színeződött el hanem mintha nem is piros lenne hanem ilyen fekete vagy nem is tudom...a hétvégén csinálok egy újjabat és ha erősebb, akkor valószínűleg újabb baba. csak attól félek,hogy ha maradt bennem az előző babából valami, nehogy baja essen az újnak az miatt..köszönöm a megértő válaszaitokat, írok a hétvégén,hogy mit mutatott a teszt...csak ha terhes vagyok, úgy gondolom 3 hét után már nem halványan kellene mutatnia hanem erős pozitívat,vagy legalább úgy,hgoy tényleg kivehető legyen a 2. csík.
2015. nov. 12. 08:22
 23/25 A kérdező kommentje:
kedves 21-es. mi újság veled azóta,hogy vagy? nekem megjött 2 napja és minden oké.
2015. nov. 24. 10:09
 24/25 anonim ***** válasza:

Koszonom, hogy kerdezed.

Mondhatni hogy jol vagyok. Legalabbis fizikalisan igen. A verzesem par napja elallt, elkezdtem ismet futni, neha futas utan pecsetelek picit, de ennyi. Nem faj semmi es merni kezdtem a homersekletemet, hogy lassam a peteerest. Nem probalkozunk meg, csak jo lenne tudni, hogy mikor jon a mensi.

De nekem sem lesz hamar, mert ma ket hete volt a mutet es peteeres meg sehol, jele sincs, szoval ket heten belul itt nem lesz mensi.

Orulok, hogy te tul vagy ezen is, most mar abszolut tiszta lappal indithatsz! :)

Fogamzasgatlot irtak neked?

Mi most meg nem probalkozunk ujra, a jovoheten megyek dokihoz es par vervetelre is bejelentkeztem. 1-2 honapot szanok arra, hogy tisztazzuk nincs-e bajom (trombofilia, fertozes, cukorbetegseg, hormongond). Ha azt mondjak, hogy minden szep es jo, akkor belevagunk, de felek egy ujabb vetelestol. Marpedig ezek a dolgok szinte mindig ismetlodo vetelest okoznak.

Ha semmi baj, akkor meg remenykedunk tovabb. :)

2015. nov. 26. 16:59
 25/25 A kérdező kommentje:
Igazán nincs mit örülök,hogy nálad is minden oké úgy ahogy. Igen tiszta lappal kezdek muszáj túl tennem magamat. Még 3 nap és megyek orvoshoz,hogy felírja a gyógyszert addig semmi, meg egy darabig nem is szeretnék,hogy ténylegesen helyre jöjjek végre. Az egyik ismerősöm 12 hetesen vetélt el. Nem volt szívhang művileg befejezték sajna. Pár hónap múlva teherbe esett és egészséges babája lett. Ma már 3 éves, úgyhogy ne aggódj minden rendben lesz! Én meg úgy érzem várok 1-2 évet és utána baba. Le szeretnék adni pár kilót,hogy ne 80 kilósan menjek szülni..7 hónaposan 57 kiló voltam és beszólt a diétetikus,hogy fogyjak le...:)Hasam kb nem is látszott:)) Sajnos vannak ilyenek el szeretném ezt kerülni. Megmondtam neki,hogy 7 hós terhesen nem fogok fogyókúrázni.A cukorra is oda kell figyelnem,hogy minden oké legyen a következő kistesóval.
2015. nov. 29. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!