Teherbe lehet esni kb 2 héttel műtétes abortusz után?
Most latom, hogy mar egy honap telt el a mutet ota. Akkor tesztelj nyugodtan egyet, mert szerintem negativnak kell mar lennie, ha nem lettel terhes.
Itt a doki azt kerte, hogy harom hettel a mutet utan teszteljek, ha pozitiv, akkor vissza kellene mennem, hogy megnezzek nem-e maradt vissza valami, mert 3 het utan mar negativnak kellene lennie a tesztnek.
Nekm 9 hetesen halt el a babam.
Koszonom, hogy kerdezed.
Mondhatni hogy jol vagyok. Legalabbis fizikalisan igen. A verzesem par napja elallt, elkezdtem ismet futni, neha futas utan pecsetelek picit, de ennyi. Nem faj semmi es merni kezdtem a homersekletemet, hogy lassam a peteerest. Nem probalkozunk meg, csak jo lenne tudni, hogy mikor jon a mensi.
De nekem sem lesz hamar, mert ma ket hete volt a mutet es peteeres meg sehol, jele sincs, szoval ket heten belul itt nem lesz mensi.
Orulok, hogy te tul vagy ezen is, most mar abszolut tiszta lappal indithatsz! :)
Fogamzasgatlot irtak neked?
Mi most meg nem probalkozunk ujra, a jovoheten megyek dokihoz es par vervetelre is bejelentkeztem. 1-2 honapot szanok arra, hogy tisztazzuk nincs-e bajom (trombofilia, fertozes, cukorbetegseg, hormongond). Ha azt mondjak, hogy minden szep es jo, akkor belevagunk, de felek egy ujabb vetelestol. Marpedig ezek a dolgok szinte mindig ismetlodo vetelest okoznak.
Ha semmi baj, akkor meg remenykedunk tovabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!