Mit csináljak, hogy ne legyen kaparás? Torna, hasizom?
Nem értem! Abortuszt nem szeretnél? Hát én nem kisérleteznék semmivel sem házilag mert még komoly bajok is lehetnek.
Van ennek egy hivatalos módja is ám!
A kaparás meg nem fáj. Vagy miért nem szeretnéd?
7+4 en elkezdtem verezni, 90%ban kiurultem, de mivel ilyen idos a terhesseg mindenkepp fogjak javasolni a mutetet...
Gondolom a kerdezonel elkezdodott a veteles, vagy rosssz topicba irt?!
elhalt a baba! már nem él az embrió :(
ez a vetélés, missed ab csoport, nem a terhességmegszakítás...
azt hittem, ide csak vetéléses kérdések jönnek, ezért nem kell hozzáírnom, hogy vetélésem van
Nem értem, hogy miért kell ilyen lelketlennek lenni. Elég nyilvánvaló volt a kategóriából és a kérdés megfogalmazásából ítélve, hogy sajnos missed ab-ja lesz a kérdezőnek.
"péntekig várunk, hogy távozik e magától"
Ebben minden benne van. Máskor, olvassatok pontosabban kérlek, mert így is elég fájdalmas lehet ez a kérdezőnek!
köszi utolsó válaszoló!!
igen, mindent jól leírtál.
azért félek a kaparástól, amit az egyik válaszoló is írt, hogy meddőséget okozhat v esetleg túl vékonyra kaparják a méhnyálkahártyát... ezért szeretném elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!