Gabi86 kérdése:
Szerintetek miért barnázok?
Figyelt kérdés
Szeretnék babát júni 27.-én és 30.-án voltunk együtt és 20.-án volt az utolsó menzim napja.tegnap (júli 13.-án)2-3 csepp barna folyásom volt meg ma is kb 3x cséltem t.betétet és azon is ennyi.ez bajt jelent.tegnap kicsit görcsöltem,de lefeküdtem pihizni és elmúlt.ma semmi ilyen tünet.holnap veszek tesztet hogy van e baba,addig is egy kis megnyugtatást kérnék,hogy nem vetéltem el?!köszi hogy elolvastátok és a válaszokat is.2015. júl. 14. 22:52
1/7 anonim válasza:
Ez akár lehet beágyazódás is szerintem.
Elvetélni még biztosan nem vetéltèl el, hisz szerintem most van kialakulóban a terhesség - ha van...
Tesztelj ha nem jön meg és írj!
2/7 A kérdező kommentje:
Ok köszi és természetesen îrok.ilyen lassú a beágyazódás?azt hittem az már megtörtém.lehet butának tűnök ezzel a kérdésemmel,de eddig nem foglalkoztam nagyon a témával.
2015. júl. 15. 00:05
3/7 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés meddig(hány napig) nem baj ha barnázok?volt februárba egy vetélésem és nem szeretném mégegyszer átélni.teszt után természetesen doki,de addig is izgulok és kîváncsi vagyok ezekre.
2015. júl. 15. 00:10
4/7 anonim válasza:
Ne izgulj! Mikor kéne nem megjönnie? Erről nem írtál, hogy hàny naposak a ciklusaid.
Ma mindenképp tesztelj, ha pozitív, én hívnám a dokimat a helyedben, és ha van otthon gyógyszered, talàn azt mondja kezdd el szedni, vagy elmész hozzá és felír hormont.
Az előzőnél szedtél vmit? Hány hetesen vetéltél el?
5/7 A kérdező kommentje:
Össze vissza van meg a menzeszem erre nem tudok alapozni,de teszteltem igaz este ès az negatîv lett sajna.de ma olyan szèdülès ès hányinger jött rám,hogy csak na.mèg most is szèdülök kicsit,de már nem vèszes.mèg mindig barnázok úgyhogy nem tudom mi lehet ezmajd egy hèt múlva tesztelek megint aztán meglátjuk.
2015. júl. 16. 21:10
6/7 A kérdező kommentje:
Júli 17.-én pénteken megjött,de nem olyan volt mit szokott,mármint szîn és mennyiség ügyileg.lehet elvetéltem?vagy nem is voltam terhes hisz volt egy negatîv tesztem?érdemes szerimtetek tesztelnem?
2015. júl. 20. 23:19
7/7 anonim válasza:
Ne tesztelj...
Uj ciklus, uj esely!
Ha nagyon szeretened persze tesztelhetsz, csak ne csalodj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!