Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Gond ha valaki terhesen napozik?

Iza84 kérdése:

Gond ha valaki terhesen napozik?

Figyelt kérdés
12Hetes terhes vagyok a harmadik gyermekemet várom. Kivittük a gyerekeket a strandra, egész nap a napon voltam, nagyon leégtem. A hátam a vállaim a combom és hát a picim is. A strand elötti napon vettem észre hogy mozog a magzat, a strandon még éreztem. De másnap már nem. Nagyon fáj ahogy leégtem,és sajna utolag jutott az eszembe hogy ez nem e árt a babának. Most viszont nsgyon aggodom. Egy hét mulva kell vissza mennem az orvoshoz. Szerintetek megvárjam ezt az egy hete vagy menyek elöbb el az orvoshoz??A hasam amugy nem fáj.

2015. júl. 6. 21:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudtam fa alatt a hűsön lenni nivel nem volt fa. Mint montam kentem magam naptejjel a gyerekeknek használt nekem nem.
2015. júl. 10. 09:03
 12/12 mi a fene ***** válasza:
Ne haragudj, elég süket vagy !Egész nap kint lenni felelőtlenség, inkább maradtatok volna otthon ! Jó hogy nem kaptatok napszúrást, de azt is gyanitom hogy ez kamu kérdés. Nem hiszem, hogy valaki ilyen h.. lye lehet !
2015. júl. 19. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!