Missed ab után 36. nap és még nincs mensi? Mikor áll helyre?
Figyelt kérdés
A 32. napon volt egy nagy szédülésem aztán éreztem hogy megjött. Nagyon örültem neki, elmentem wc-re a bugyimon is látszódott, hogy megjött. Betettem egy betétet és onnantól kezdve semmi. Elmúlt minden. Ma a 36. napon egy enyhe barnás valami volt a wc papíron. Mikor fog már rendesen megjönni, vagy mitől van ez?2015. jún. 24. 07:55
1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként két hétig a műtét után úgy volt hogy két-három napig véreztem, aztán semmi. Aztán megint erősebb, majd megint semmi. 2 hét után múlt el teljesen. Most viszont a 32. napon is volt mensi szerű görcsöm, meg azóta is időnként van. Nem folyamatosan, csak néha, és folyton a wc-re járok, mert úgy érzem meg fog jönni. Régebben 26. naposak voltak a ciklusaim, most meg már 36. nap és sehol semmi??? nagyon aggódom, hogy most akkor felborult a hormonháztartásom??
2015. jún. 24. 08:08
2/4 anonim válasza:
műtéttől számítva 4-6 hét még megjön a mensi. a dokim azt mondta ha 6 hét után se jön akkor érdemes felkeresni.így neked is belefér még.ha 6 hét alatt nem jön meg akkor utána keresd fel.
nekem május 13.án volt missed ab. és védekezés mellett újra terhes lettem. pont ma vagyok 6 hetes :)
3/4 anonim válasza:
Nekem az első 40 nap után, a második pedig 45 nap után jött meg. Előtte 30-32 nap volt. Ne idegeskedj, mert akkor meg azért nem fog megjönni :(
4/4 anonim válasza:
Nekem május 8-án volt missed ab. Június 18-án jött meg a mensim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!