Mikor jövök helyre missed ab után?
Figyelt kérdés
Két és fél hete volt missed ab. műtétem, de úgy érzem még mindig nem vagyok az igazi. A műtét napján volt csak vérzésem, utána egyáltalán nem, de 1 hete barnás folyásom van. Keménynek érzem a hasam/méhem és nagyon enyhén fáj is néha.Nem vészes, de nem az igazi.2009. febr. 17. 19:47
1/3 anonim válasza:
A fájdalom és keményedés miatt én felkeresném az orvosomat! A vérzés nekem a műtét után 1 hétig tartott, és két hétig pecsételő barnás folyásom volt. Aztán megijedtem, hogy pár nap szünet után megint pecsételek és vérzek,és már soha nem jövök rendbe, de akkor már a menses jött meg. Jobbulást!
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem pénteken lesz 3 hete. Aznap alig véreztem, aztán pár napig picit, majd erősebben, azóta kb 10 napja, barnás pecsételés.
Hasam nagyobb, mint alapban és úgy látom, szóval szerintem (remélem) ez normális.
Persze, hogy még nem az igazi, azért ez is egy műtét akárhogy is nézzük...
Ha nagyon görcsölnél menj dokihoz, amúgy meg ne foglalkozz vele, lehet már pé-d van:-)
Nekem a derekam fáj:-(
3/3 anonim válasza:
Szia. Nekem decemberben volt, de előfordult, hogy jóval utána is éreztem hében-hóban furcsa dolgokat. Például olyan nyilallásfélét, mintha szorulásom volna, csak elől...Nem hiába mondják az orvosok, hogy hónapok kellenek a méhnek, mire regenerálódik. A missed ab után kétszer is voltam kontrollon, minden rendben van, szóval gondolom, hogy néha még visszahúzódik, alakul, változik a méhem. A hasamnak is kellett vagy másfél hónap, mire megint olyan lett, mint előtte, pedig csak 9 hetes terhesség volt, amit elvesztettem. De ha aggódsz, elmehetsz egy nőgyógyászati vizsgálatra. Én is készülök már egy ideje, mert megbeszéltük a dokival, hogy a következő terhesség előtt jó volna egy hüvelykenet-vizsgálat is, nincs-e valami gombám. S egyúttal erre is rákérdezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!