Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab utan mennyi ido...

Missed ab utan mennyi ido amig a szervezet helyre all?

Figyelt kérdés
Jan 30an volt missed ab-om,sajnos 10 hetesen nem volt szivhang,s azota nagyon ossze vissza jar a mensim,vagyis most utoljar apr.1 jott meg volt 5 napig verzes es azota barnazok minden nap,helyre fog ez allni?

2013. ápr. 25. 12:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, hogy annyi időre van szükség, ahány hetes volt a magzat, ez a te esetedben 10 hét..

Nekem 7 hetesen volt missed ab-om, és a 6 hetes kontrollon sajnos már terhes voltam, még aznap kórházba kerültem mert újra elvetéltem.

A méhnyálkahártyám még nem volt megfelelő, a babának, lyukacsos, laza szerkezetű volt... persze hozzátenném nekem még egy menstruáció se jelentkezett a két terhesség között..

Ezután a második vetélés után (ez már spontán volt) 3 menzeszt vártunk ki, ami már megfelelőnek bizonyult mert egyből terhes is lettem.

A spontán vetélés után kicsit nekem is fura volt a menzeszem, fájdalmas volt és nagyon bő, nem is volt pontos, szóval 35 nap előtt nem mertem tesztelni (27 naposak voltak előtt a ciklusok).

A barnázásnak mondjuk szerintem már nem kéne ilyen mértékűnek lennie, szóval nem árthat, ha elmész a dokihoz, ugyanis hormongondok is állhatnak a háttérben!

Nekem is az volt a baj!

Sajnos ez már későn derült ki! Én is sokat pecsételtem.

26 hkm

2013. ápr. 25. 12:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt,mindenkepp megyek orvoshoz,hetfore van idopontom,csak gondoltam megkerdezem jart mar valaki ilyen cipobe?!
2013. ápr. 25. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is 10 hetesen volt missed ab-m :( A dokim 3 hónapot javasolt, ki is vártuk!Első hónapban 32 napra jött meg, második 24 napra, a harmadik pedig 26 napra!(előtte szabályos 28 napos ciklusaim voltak)A negyedik mensim meg már nem jött meg mert elsőre összejött a babónk :)

Egy mensit mindenképp várj meg, de én 3at ajánlok!Kitartást!

2013. ápr. 25. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!