Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Nem tudom, hogy elvetéltem-e,...

Nem tudom, hogy elvetéltem-e, lent reszletezem?

Figyelt kérdés
Be vagyok pánikolva most nagyon, haza ertem es a bugyim tiszta vér, elég nagy helyen, es széjel megy a fejem a fajdalomtol csak ugy sajog,enyhe görcsök a hasam alatt, ez lenne a masodik babam, az elsö mar egy éves kisfiu, es most menjek a korhazba ????? Ha holnap ig várok az nagyon veszelyes? Az en eletemre veszélyes ,ha idejebe nEM erek be a korhazba? Köszönöm elöre avalaszokat nagyon elvagyok szomorodva :(

2015. jún. 16. 17:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom :(

Vigyázz magadra. Kitartást a műtéthez.

2015. jún. 17. 10:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen nektek. Holnap reggel műtenek, de nagyon félek a narkózistól inkább. Csak petezsák látszott az UH.n akkor ezekszerint szíve sem volt? És nem értem,akkor az orosz nögyógyász miért hitegetett,hogy jól elvan a baba helyezkedve,szívhang stb... fel a fejjel, muszály túl lépnem,jobb hogy ilyen korán történt,minthogy pl. 15 héttől arább,az komolyabb probléma lenne :(
2015. jún. 17. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!