Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Nem tudom, hogy elvetéltem-e,...

Nem tudom, hogy elvetéltem-e, lent reszletezem?

Figyelt kérdés
Be vagyok pánikolva most nagyon, haza ertem es a bugyim tiszta vér, elég nagy helyen, es széjel megy a fejem a fajdalomtol csak ugy sajog,enyhe görcsök a hasam alatt, ez lenne a masodik babam, az elsö mar egy éves kisfiu, es most menjek a korhazba ????? Ha holnap ig várok az nagyon veszelyes? Az en eletemre veszélyes ,ha idejebe nEM erek be a korhazba? Köszönöm elöre avalaszokat nagyon elvagyok szomorodva :(

2015. jún. 16. 17:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én 16 hetesen véreztem, de csak egy nagyon kicsit, azonnal mentem a kórházba.

Meg sem fordult a fejemben, hogy nekem lehet-e bajom, a baba volt a legfontosabb. Hál'istennek nem volt baj.

Én a helyedben nem a válaszokat várnám, hanem rohannék a kórházba. Hány hetes vagy?

2015. jún. 16. 17:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha terhesség alatt vér jelentkezik azonnal orvos!! Ezt mindenki tudja..!! Mennyi idős vagy?
2015. jún. 16. 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Mármint nem a korod érdekek hanem, hogy hány hetes vagy.
2015. jún. 16. 17:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe nem jutna itt irogatni h mit csinaljak, azonnal mennek a korhazba! Nem varnek semmire es senkire. Verzes nem jelent jot. Az sem mindegy hany hetes vagy. A fejed valoszinuleg az idegessegtol hasogat ha gorcsolsz is a verzeshez valoszinu h veteles ha nem akkor se jo.
2015. jún. 16. 17:42
 5/12 A kérdező kommentje:
A ferjem 9 ig dolgozik es varom HOgy jöjjön. 8 hetes vagyok. Nemsokara megyunk a korhazba
2015. jún. 16. 18:37
 6/12 anonim ***** válasza:
8 hetes vetélés rengeteg vérrel járna, de az biztos, hogy nem jelent tul jot..majd ird meg, hogy mit mondtak a korházban, mi tortént!
2015. jún. 16. 19:14
 7/12 anonim ***** válasza:
KÉrdező elindultál már a kórházba?
2015. jún. 16. 19:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok,most erkeztunk haza. Sajnos mar 4 hete hogy nem eletkepes,nem fejlodott ki,de ez annak az eredmenye,hogy dietaztam es ezert meg szive sem fejlodhetett ki,de ez csak egy teny,a mire en gondolok. Az orvosok nyugtattak,hogy semmi baj nem lesz,csütörtökön reggel 7kor altatnak es elkaparjak a benti maradvanyokat :( mar most rettegek,es erdekes hogy 2 hete a nögyogyasz eletkepes terhesseget allapitott meg nalam. Akkor most en kerdezem,csak ugy ni felszivodott? Hat ez a mai nap hihetetlen szamomra :( de maskor remelem nem fordul elö ilyesmi,a ferjem kivan keszülve, mert nagyon akarta a babat,de meg en is. Bocs az ekezetekert, csak ki vok idegilegw:(
2015. jún. 17. 00:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon összezavarodtam,de mindenki igy lenne helyemben. Mindennap nem lehet uh-zni sem,evvel nyugtatom magam. Amugy nem Magyarorszagon törtent ez a kisebb orvosi ferrejoslas,hanem Nemetorszagban. A korhaz szerint 4 hete kb.mar nem eletkepes. De a nögyogyasz 2 hete vizsgalt,minden ok volt. Akkor most mi van? Valaszt keresek, de nem talalok :(
2015. jún. 17. 00:54
 10/12 anonim ***** válasza:
nem hinném, hogy a diétázásod miatt tortént... én is diétáztam és sportoltam mellette napi 2-3 orát (nem tudtam, hogy terhes voltam, kulonben a diétát, fogyokurát abbahagytam volna) mégis a baba megmaradt. nem te vagy a hibás.
2015. jún. 17. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!