Felszívódott volna?
Figyelt kérdés
Egy hete rá volt írva a papíromra hogy embriók száma: 1. Most mar nulla. A petezsákom mérete is csökkent. Egy hét alatt így eltűnhet a semmibe? Szívműködést mar akkor sem látott... Mennem kell terhes ambulanciára,vizsgálatra. Mit csinálnak majd velem? Hogy készüljek? Meg lesz akkor a missed ab? Bocsánat ha hülyeséget kérdezek, de még nem voltam ilyen helyzetben.2015. máj. 20. 18:44
1/10 anonim válasza:
Sajnálom. Igen ha nem tisztulsz ki akkor műtét kell.
2/10 A kérdező kommentje:
Előfordulhat hogy holnap meg is műtenek akkor? Csak mert egy hét alatt sem indult meg és holnap megyek erre az ambulanciára.
2015. máj. 20. 19:13
3/10 anonim válasza:
Szia! Nekem a missed ab előtt mennem kellett vérvételre a vércsoport meghatározás miatt és EKG-ra is. Ez egy fél napos mutatvány volt. Szerintem holnap nem fogják azonnal megcsinálni a műtétet. De még nem is biztos semmi, addig ne aggódj! Tudom, hogy nehéz...
4/10 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm! Sajnos a műtét mar biztos :( Viszont az orvos nem mondta hogy ne egyek, igyak előtte,nem tudom mit nézhetnek még vérvételen, de nem lesz gond ha nem éhgyomorral megyek?
2015. máj. 20. 20:25
5/10 anonim válasza:
Nekem sem szabadott vérvétel előtt enni. Nekem 2 napon belül megcsinálta az orvosom, azt mondta ilyen esetbe felesleges az időt húzni. Sajnálom, hogy nálad is igy alakult. A következő már bitang erős lesz :)
6/10 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom hogy veletek is megtörtént, remélem azóta boldog anyukák lehettek :) nem tudom hogy olvassa-e még valaki de azért leírom, engem két hétig várattak az egésszel, végül pár nappal előtte beindult magátol. Azt a fájdalmat nem kívánom senkinek... De túl vagyok rajta végre, remélem minden rendben lesz :) próbálom jól felfogni, elfogadni hogy lehet beteg lett volna és neki jobb ez így. Azt hiszem várok még, nem akarom újra átélni ezt, még nem engedtem el őt teljesen. Köszönöm a válaszokat! Sok sikert mindenkinek a Babócákhoz!
2015. máj. 26. 20:56
8/10 anonim válasza:
3-as vagyok.
Nem kellett megcsinálni a műtétet, mert beindult magától? Ez szörnyű. És teljesen kitisztultál? Fel a fejjel!
9/10 A kérdező kommentje:
Sajnos erős görcsökkel és vérzéssel bekerültem a kórházba. Műtét előtt kaptam infuziót, aztán bekisértek a műtőbe :( végig ettől féltem,a cuccaimat is összepakoltam, jól tettem mert annyira fájt hogy akkor nem ment volna, menni alig tudtam :( Az az egy szerencsém volt hogy a párom végig mellettem volt, így ő segített amíg nem jöttek értem.
2015. máj. 27. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!