2 petezsákból az egyik felszívódott 3 nap alatt, a másik 10mm-t nőtt. Járt már így valaki? Lett belőle egészséges baba?
Szia
A második várandósságom elején nekem is két petezsák látszódott, kb ugyanakkorák. Másfél hét múlva mentem (az egyik már hajszálnyival nagyobb volt) megvolt a két szívhang. A 10.héten mentem újra (újra kb másfél-két hét telt el az előző vizsgálat óta), akkorra az egyikük teljesen felszívódott, nem volt semmiféle vérzésem vagy görcsök, semmi. A doki szerint ez gyakoribb, mint ahogy általánosan gondolnák az emberek, de nincs tudományos magyarázat csak találgatások arra vonatkozóan, hogy az életképesebb magzat úgymond felzabálja a másikat, vagy az anyai szervezettel való kompatibilitás okozhatja, vagy ki tudja.
Nekem egészséges fiam született ebből a várandóságból, jó hosszú baba volt, azóta is jócskán nagyobb a korosztályos átlagnál, és habitusát tekintve simán ki merem jelenteni, hogy bizony kettőnek megfelelő kraft van benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!