El szeretném vetetni a gyereket, de a párom nem akarja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok ezért a pàrom azt akarja, hogy a csalàdjàhoz költözzek. Én ezt viszont nem akarom és emiatt el szeretném vetetni a babàt. Ti mit tennétek?2015. máj. 1. 16:56
1/13 anonim válasza:
Zavaros kamunak tűnik...
Mesélj, mivel védekeztetek?
2/13 A kérdező kommentje:
Semmivel
2015. máj. 1. 17:02
3/13 anonim válasza:
Szinte gondoltam. Miért? Hány évesen van ennyi eszetek?
4/13 A kérdező kommentje:
Pàrom nagyon szeretne gyereket és én belementem, hogy legyen. De én nem akarok hozzàjuk költözni.
2015. máj. 1. 17:05
5/13 anonim válasza:
Mit csinálj? Komolyan érdekel a véleményem? Rohadj meg kis cafka.
6/13 anonim válasza:
Téged sem az eszedért szeretnek, ugye? Ne költözz, ha nem akarsz. Vegyél lakást a pároddal, bérelj albérletet vele.
7/13 anonim válasza:
Akkor mondd meg neki, hogy nem költözöl hozzájuk. A párod is minden további nélkül hozzád költözhetne..sőt, akár külön albérletbe is mehetnétek.
8/13 anonim válasza:
Hjaj, istenem. Miért kell egyből a szerencsétlennek támadni? Oké, lehet, hogy buta volt, de most megissza a levét. Te meg kérdező ezért akarod megölni a gyereked? Nem vagyok abortusz ellenes, én is megtenném ha olyan helyzetbe kerülnék, de te csak azért vetetnéd el mert nem akarsz oda költözni? Maradhatsz otthon, vagy költözhettek közös albérletbe. Ha meg nem szereted a párod, nem akarsz hozzá költözni, nem akarod kihordani a gyerekét akkor szakíts vele és pattanj fel mihamarabb arra a műtőasztalra. A védekezési módszeredről meg inkább ne beszéljünk...
9/13 anonim válasza:
A vetekes nem a legjobb kategoria..
Kufirc elott azt nem kerdezted meg, hogy a baban kivul mik a jovobeni tervei? Erdemes lett volna, nem vagytok valami okosak es fogalmatok sincs, hogy itt egy igazi kis emberkerol van szo, nem arrol, hogy mi legyen a vacsora
10/13 anonim válasza:
Szerintem több ilyen kérdést ne irjál ki, mert nyomdafestéket nem tűrő véleményeket kapnál!!!! És megis érdemelnéd. Mindenki attól retteg, hogy ne legyen baja a babájának, te meg úgy beszélsz róla mint ha egy darab rongy lenne! Te jobban teszed ha nem szaporodsz!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!