Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hagyjam? Mikortól vállaltatok...

Hagyjam? Mikortól vállaltatok új babát? Nekem az orvos azt mondta 3-4 hónapig ne éljek nemi életet, és utána is csak óvszerrel, majd egy év múlva próbálkozhatunk újra. Nem túl sok idő ez?

Figyelt kérdés
Beindult a sülés és nem volt vissza út, 22 hét után a kis fiam élettelenül jött a világra. 20 perc se volt maga a szülés és utána 10 perc a műszeres befejezés.

2015. márc. 12. 13:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Beszélj másikorvossal is, de én biztos várnék a teherbe eséssel egy fél évet legalább.
2015. márc. 14. 14:16
 12/18 anonim válasza:
Nekem min.6 hónapot mondott az orvosom az újra próbálkozásig.34.héten szültem halva a kislányomat.
2015. márc. 30. 00:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen a gyasz miatt szugseg lehet tobb honapra

Testileg 6 het utan nem gond

2015. márc. 30. 11:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, dehogy nem gond 6 hét után!
2015. márc. 30. 11:10
 15/18 anonim ***** válasza:
25 ev gyakolat utan elhiheted egy szules elve halva veteles es abortus utan 6 het boven eleg testileg.
2015. márc. 30. 11:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Bizonyára...legalább ne reklámozd ezt a sötétséget.
2015. márc. 30. 17:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem sotetseg ez a hivalos nezet,testileg Minden szuleszeti esemeny 6 het lelkileg egyeni a dolog.

Ha az baba halva szuletik nem hoszabb a gyogyulas Miert is lenne hosszabb?

Annyi teveszme kering a vilagban ....

2015. márc. 30. 20:49
 18/18 anonim válasza:
6 hét után elvileg lehet nemi életet élni/ védekezéssel /, bár én a halott babám megszülése után majdnem 4 hónapig képtelen voltam gondolni is a szexre, lelkileg nagyon nem álltam készen. Az orvosom az újra próbálkozásról azt mondta, hogy 6 hónap kell minimum, hogy a méhszáj újra meg tudjon erősödni egy ekkora terhesség / 34.hét / után és a következő babával nehogy idő előtt megnyíljon.
2015. márc. 31. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!