Hagyjam? Mikortól vállaltatok új babát? Nekem az orvos azt mondta 3-4 hónapig ne éljek nemi életet, és utána is csak óvszerrel, majd egy év múlva próbálkozhatunk újra. Nem túl sok idő ez?
Figyelt kérdés
Beindult a sülés és nem volt vissza út, 22 hét után a kis fiam élettelenül jött a világra. 20 perc se volt maga a szülés és utána 10 perc a műszeres befejezés.2015. márc. 12. 13:06
11/18 anonim válasza:
Beszélj másikorvossal is, de én biztos várnék a teherbe eséssel egy fél évet legalább.
12/18 anonim válasza:
Nekem min.6 hónapot mondott az orvosom az újra próbálkozásig.34.héten szültem halva a kislányomat.
13/18 anonim válasza:
Igen a gyasz miatt szugseg lehet tobb honapra
Testileg 6 het utan nem gond
14/18 anonim válasza:
Utolsó, dehogy nem gond 6 hét után!
15/18 anonim válasza:
25 ev gyakolat utan elhiheted egy szules elve halva veteles es abortus utan 6 het boven eleg testileg.
16/18 anonim válasza:
Bizonyára...legalább ne reklámozd ezt a sötétséget.
17/18 anonim válasza:
Nem sotetseg ez a hivalos nezet,testileg Minden szuleszeti esemeny 6 het lelkileg egyeni a dolog.
Ha az baba halva szuletik nem hoszabb a gyogyulas Miert is lenne hosszabb?
Annyi teveszme kering a vilagban ....
18/18 anonim válasza:
6 hét után elvileg lehet nemi életet élni/ védekezéssel /, bár én a halott babám megszülése után majdnem 4 hónapig képtelen voltam gondolni is a szexre, lelkileg nagyon nem álltam készen. Az orvosom az újra próbálkozásról azt mondta, hogy 6 hónap kell minimum, hogy a méhszáj újra meg tudjon erősödni egy ekkora terhesség / 34.hét / után és a következő babával nehogy idő előtt megnyíljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!