Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hagyjam? Mikortól vállaltatok...

Hagyjam? Mikortól vállaltatok új babát? Nekem az orvos azt mondta 3-4 hónapig ne éljek nemi életet, és utána is csak óvszerrel, majd egy év múlva próbálkozhatunk újra. Nem túl sok idő ez?

Figyelt kérdés
Beindult a sülés és nem volt vissza út, 22 hét után a kis fiam élettelenül jött a világra. 20 perc se volt maga a szülés és utána 10 perc a műszeres befejezés.

2015. márc. 12. 13:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem sok! Ilyen idős terhesség megszakadása után min. félévet szoktak tanácsolni! A szervezetednek regenerálódni kell.
2015. márc. 12. 13:09
 2/18 anonim ***** válasza:
Ha nem bízol az orvosban akkor keress fel egy másikat! Nem feltétlenül sok idő az egy év,mert a szervezetnek regenerálódnia kell, viszont nem értem,hogy miért javasolta,hogy 3-4hónapig nem éljetek házaséletet.
2015. márc. 12. 13:10
 3/18 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem sok... EGészséges, végigvitt terhesség esetén is lehet szexelni másfél hónap után, és pár hónap után lehet gyerek is. Ez miben más? Gondolom kevésbbé megterhelő a szervezetnek, mint egy kifejlett kisbaba megszülése.

Amúgy, nagyon sajnálom, biztos szörnyű volt!

2015. márc. 12. 13:14
 4/18 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem rá, mert általában szülés után fél év a javasolt, és bár ez vetélésnek minősül,de szültem nem kellett beindítani, tágítani, semmi.
2015. márc. 12. 13:18
 5/18 A kérdező kommentje:
A lelkem darabokra hullott, de fizikálisan nem vagyok abszolút megviselve, mintha nem is történt volna meg. Csak még rágom magam, hogy mit lehetett volna tenni, hogy másképp alakuljon.
2015. márc. 12. 13:21
 6/18 anonim ***** válasza:

nem véletlen h ennyit mondott

ha bent sem vagy egyben akkor ennyi idő minimum kell h bent is rendbe legyél

mármint lelkileg

a fizika más - a tested gyorsabban fog regenerálódni mint a lelked

2015. márc. 12. 13:23
 7/18 anonim ***** válasza:
81%
A nemi élet tilalmat nem értem, szülés után 6 héttel már lehet. A többi esetfüggő, de soknak tűnik így kívülállóként.
2015. márc. 12. 14:34
 8/18 anonim ***** válasza:
Nekem is furcsa....a barátnőm 23 hetesen szülte meg a halott babáját.Neki 6 hét szextilalom volt(mint minden szülés után)és fél év várakozást mondtak.Így is tettek,akkor aztán teherbe is esett.Azóta már meg is született az egészséges kislányuk...
2015. márc. 13. 15:13
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. márc. 13. 15:42
 10/18 anonim ***** válasza:
9%

AZ doki hulyeseget mondott vagy fereertetted.

Ha mar nem verzel ez KB 4-6 het Mehet az nemi elet.

Szedd a terhesvitamint es rogton lehet ujra problakozni testileg.

Lelkileg a gyasz miatt kell ido KB egy ev.

2015. márc. 14. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!