Késői magzat elhalás után újabb terhesség?
Szia!
Részvétem. Én 24 hetes babát veszítettem el tavaly májusban.
Jelenleg 23 hetes vagyok. 30 hetesen igénybe fogom venni ezt a szolgáltatást: [link]
Figyelik a magzatot, orvosok kiértékelik az eredményt, és kapsz róla egy hivatalos jelentést. Ha lelassul a pulzus, v bármi gond van, azonnal irányítanak orvoshoz. Mikrofonos, nem ultrahangos, gy teljesen ártalmatlan.
Szerencsére most a babám nagyon aktív, így figyelemmel tudom kísérni, hogy minden rendben van. Természetesen bennem van a para, de próbálom mindig elhessegetni. Mérem a hasam körfögatát, figyelem a mozgást, és reménykedek benne, h igaz a mondás: kétszer ugyanabba a fába nem csap villám.
Volt már boncolás, hogy mi volt az oka?
Szia! Ez az otthoni CTG tényleg megnyugtató lehet, az, hogy az ember minden nap megbizonyosodhat róla, hogy minden rendben van a babájával.
A boncolás és szövettan szerint teljesen egészséges volt a babám, nem derült ki semmi probléma. Egészen pontosan az szerepelt rajta, hogy " A halál oka nem megállapítható". Az orvosom azt mondta, hogy sajnos még a mai "fejlett" orvostudományban is van ilyen megmagyarázhatatlan eset, olyan mint a bölcsőhalál :(. Nagyon boldog babavárást és minden jót kívánok Neked!
Bocsanat, amiert nem a kerdesre valaszolok, es igazan sajnalom, ami veled/ veletek tortent.
En rendkivul aggodtam a kisbabankert, mig odabent volt, mert kozeli ismerossel ugyanez tortent a 39. heten :(
A terhesseg mar eleg korai szakaszaban beszereztunk egy ilyet (illetve hasonlot): [link]
Engem megnyugtatott, hogy hallom a szivvereset a kicsit lustalkodosabb napjain. Illetve a parom az utolso 1-2 honapban mar akkor is hallotta a szivvereset, ha a hasamra tette a fulet.
Kivanom, hogy minel hamarabb osszejojjon a picurka es legyetek nagyon boldogok :)
Otthoni ctg es szivhanggep ultrahangal mukodik
Sajnos semmi biztonsagot nem nyujt hiszen nem 24 oraban van rajtad igy siman a szulok lehuzasa jo uzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!